📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po jednym niepokornym zostały tylko obsrane majtki a mimo to wciąż są tacy co się buntują, pasjonujące
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Szkoda, że to nie hard i ich nie rozstrzelali
Dlaczego takie łatwe rozwiązanie? Na pewno zasłużyli, żeby mocno pocierpieć.
Niech ich trochę pomęczą.
Serce roście jak ich tą pałką okładał a kolejny odpad dostał z gumiaka w szynkę z dwóch metrów.
Liczyłem, że będzie więcej kozaczków
Kara powinna być maksymalnie długa i dolegliwa, a więzień chudy i przestraszony
I istnieje może inny świat, podobny do naszego. A tam cały sejm Rzeczypospolitej siedzi w celi w pomarańczowych strojach, a użytkownicy sadola mają pałki i wymierzają sprawiedliwość.
@up pierdole pałkę. Chciałbym Moberga na chrabąszcze i granatnik na gaz i woreczki z grochem
@Abraxus a ja podręczny zestaw średniowiecznego kata, tz koło z osprzętem, szafot, madejowe łoże, hiszpańskie buty, kołyskę judasza, ławę, wahadło/ wyciągarkę, widełki heretyków, zestaw zgniataczy, komplet pejczy, dyby, pręgierz etc, do tego kanciapę gdzieś w murach miasta Lublin (tych z epoki)
I tak się u Nas powinno rozmawiać z rodzimymi dresiarzami, z cyganami, ciapakami i całą resztą tałatajstwa. Oni rozumieją tylko wpierdol, to jest dyskusja na ich poziomie pojmowania
a wystarczyło przed wejściem wrzucić tam kilka granatów odłamkowych i byłby spokój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów