na harda za słabe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W zmarzniętych palcach nie masz czucia. Nie jesteś dokładny. Przed rąbaniem drewna gdy jest zimno polecam wsadzić palce w ciepłą pizdę. Unikniesz skaleczenia.
Alonso napisał/a:
W zmarzniętych palcach nie masz czucia. Nie jesteś dokładny. Przed rąbaniem drewna gdy jest zimno polecam wsadzić palce w ciepłą pizdę. Unikniesz skaleczenia.
Nie polecam potem jebiesz śledziem na kilometr i zwabisz wszystkie : głodne niedźwiedzie
Dlatego siekiera nie powinna być tak mega naostrzona, zwłaszcza w trudnych warunkach albo jak ktoś średnio się potrafi nią posługiwać
@Manowarrior
Piękne podejście "Nie znam się, więc się wypowiem".
W survivalu jest zasada, że nóż, maczeta lub siekiera powinny być jak najostrzejsze, bo wtedy wiesz jak narzędzie się zachowa.
A to, że ktoś jest debilem (w tym wypadku -ką) to już inna sprawa.
Piękne podejście "Nie znam się, więc się wypowiem".
W survivalu jest zasada, że nóż, maczeta lub siekiera powinny być jak najostrzejsze, bo wtedy wiesz jak narzędzie się zachowa.
A to, że ktoś jest debilem (w tym wypadku -ką) to już inna sprawa.
@up z drugiej strony sprzęt wyostrzony na brzytwę szybko się stępi z powodu słabszej(węższej) krawędzi tnącej, a przy odpowiedniej sile i tak wejdzie prawie niezależnie od stopnia naostrzenia(sprawdzone empirycznie parę lat temu )
Link do całości?
@CarpeDiem93
Zawsze jest ryzyko że coś się omsknie mistrzu surwajwalu, można machać siekierką przez 10 lat jak ninja a któregoś pięknego dnia ujebać sobie palec albo wbić w stopę
Zawsze jest ryzyko że coś się omsknie mistrzu surwajwalu, można machać siekierką przez 10 lat jak ninja a któregoś pięknego dnia ujebać sobie palec albo wbić w stopę
Debilka bo zrobiła sobie kuku? Błędów nie robi ten kto nie robi nic.
Siekiera do łupanie powinna być nawet tępa bo ostra się wbije i później trzeba się jebać przy dużych pieńkach z wyciąganiem jeżeli nie rozłupałeś na jednego strzała. A to co ten koleś odjebał to masakra, od 3 podstawówki łupałem drewno i nic sobie nie zrobiłem. Coraz większe pizdeczki na tym świecie.
Alonzo u mnie czy to bylo - 3 czy tam - 25 co ty pieprzysz o czuciu ja rabie w takich temperaturach ze nawet chuja se nie odrabalem nie ma nic wspolnego temperatura cz czuciem chyba ze odmrozenie do chuja pana
to się kurwa do niczego nie nadaje a nie na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów