Uno reverse card
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Uno reverse card
Nie chcę tu nikogo obrażać, ale z tego co widać, to jakby pewnemu ssakowi, też naczelnemu, dać brzytwę.
Choć może też być AK-47.
Choć może też być AK-47.
stopwar napisał/a:
Nie chcę tu nikogo obrażać, ale z tego co widać, to jakby pewnemu ssakowi, też naczelnemu, dać brzytwę.
Choć może też być AK-47.
Z tego co pamiętam, to film nie jest autentykiem tzn byl wyreżyserowany.
Graliśmy kiedyś w piłkę na wiosce i dla takiej wrednej baby piłka wpadła do zagrody więc wzięła ją na pieniek przyjebała siekierą i zrobiła z siebie pandę 2 pizdy pod oczami dosyć długi czas można było bezkarnie kopać piłkę na jej działkę nie wychodziła z chaty przez długi czas XD
Choć może też być AK-47.
Kurczę stary to jest chyba ściema (choć małpia). Ak inny dźwięk przy strzelaniu wydaje:-) ale dalej to lepsze niż materiał źródłowy tego posta.
Kto kurwa wpadł na pomysł rzucania siekierą w piłkę i jakiego efektu się spodziewał??
Bez ściemy: moja żona, 100 % humanistka, dwa fakultety, nauczycielka - była szczerze zaskoczona fizyką i dynamiką tego "eksperymentu"...
@Takafura
„Są rzeczy na niebie i na ziemi, o których się filozofom nie śniło.“
Ślepa amunicja, albo afrykański dźwiękowiec
„Są rzeczy na niebie i na ziemi, o których się filozofom nie śniło.“
baronturbina napisał/a:
Ak inny dźwięk przy strzelaniu wydaje
Ślepa amunicja, albo afrykański dźwiękowiec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów