📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niech zgadnę. inwestycja pochłonęła 35mln zł...
Na słońcu by się zniszczył i wypłowiał.
A zegar stoi w miejscu udokumentowanego Zespołu Napięcia Przedmiesiączkowego. Się nie dziwię, czemu wszyscy tacy zmierzli na ten pomysł.
no i linkt kolegi wyżej Letsdrum wszystko wyjaśnia, przyznam sie ze czytajac wczeniej o tym zjawisku, ze ktos zbudował zegar w cieniu, usmiałem sie, ale tylko dlatego ze głupie media zamiast doczytac to od razu dały notke ze to jest źle zrobione i to jest w tym najgorsze ze polowa polaków nawet nie przeczyta materiału z podanego przez kolege linka tylko dalej bedzie szerzyć słowa ze ten zegar jest źle zbudowany i co to za kretyn zrobił, co ten internet wyprawia ja sie pytam ..;p
pfff w sosnowcu zegar słoneczny się spóźnia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów