📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Part 2?
Chlew taki jakby się tam stado murzynów ruchało przez tydzień
Wchodzi człowiek do neta a tu 5cm grad, wichura, burza, ulewa, podtopienia. Dziś w Poznaniu miało padać od rana i spadły 4 krople, susza w huj, a deszczu nie widać, tylko zawiesina w powietrzu, że oddychać nie idzie.
W JuEsEj by dawno kartonowe domki latały w powietrzu... W polaczkowiu nigdy wichury nie będą spektakularne. Co najwyżej dach zerwie, czy okna powybija, bo chaty (w miarę) solidne.
Heliar napisał/a:
Wchodzi człowiek do neta a tu 5cm grad, wichura, burza, ulewa, podtopienia. Dziś w Poznaniu miało padać od rana i spadły 4 krople, susza w huj, a deszczu nie widać, tylko zawiesina w powietrzu, że oddychać nie idzie.
wszystko sie zgadza - wina tuska a tak na powaznie to przypominaja mi sie te komentarze pod materialami z USA jak huragany robia rozpierdol :
"haha tak to jest jak sie buduje domki z papieru" tutaj byle wietrzyk i rozpierdol, ciekawe co by sie dzialo jakby taki jebitny huragan pierdolnął....
Na dniach będzie zrzutka na necie, na odbudowe.
Czyli media wyjątkowo prawdę dziś mówiły, że mogą być "wichury".
Czyli media wyjątkowo prawdę dziś mówiły, że mogą być "wichury".
Kaszuby to gdzieś w Polsce ?. A niech to całe wiejskie pisowskie księstwo / kurewstwo zdmuchnie, awe cezar Kaczor
Jak inflacja ta realna co na żywność jest +20% dobije do 50 = 60 % wsiory będą same dmuchaly na swoje chatki aby dostać dofinansowanie
Jak inflacja ta realna co na żywność jest +20% dobije do 50 = 60 % wsiory będą same dmuchaly na swoje chatki aby dostać dofinansowanie
Widać, że to jakiś patodeweloper. Dach pewnie nawet niedeskowany, żeby było taniej, a ludzie i tak mieszkania po pół bańki kupowali.
Takie kwiatki dopiero zaczną wychodzić w tym kraju.
Takie kwiatki dopiero zaczną wychodzić w tym kraju.
Kaszuby.
Pewnie Pani Wichura Tfuska poszukuje a wiadomo, poszkodowanych będzie dużo wyborców tego kogoś - może się gdzieś schował...
Po kaszubsku tusk to pies.
Pewnie Pani Wichura Tfuska poszukuje a wiadomo, poszkodowanych będzie dużo wyborców tego kogoś - może się gdzieś schował...
Po kaszubsku tusk to pies.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów