18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Sytuacja miała miejsce na drodze krajowej S1 w Siewierzu.
Jadąc porankiem, na czerwonym swietle ustawiłem się na lewym pasie (już wiem że to był błąd), widząc w lusterku ładnie zapi***alające audi odruchowo gaz i na prawo - zsynchronizowalismy się ładnie - czasu na reakcję mniej niż sekunda. Audi po odbiciu od krawęznika wpadło na prawy pas.
Wiadomo jak w takiej sytuacji, nerwy niesamowite - przecież zapierdzielał troche za szybko - jednak po chwili chyba byłem zadowolony, że kierowca opanował sytuacjię.

Zgłoś
krzyo88 2014-02-26, 10:25 2
samolot1993 napisał/a:

ta, pewnie wysiadł i Ci wpierdol spuścił i dlatego nie ma nagrania z dalszej części

Raczej tobie ktoś spuszcza systematycznie, za dużo filmów się naoglądałeś
Gość jak wysiadł to był blady.
Zgłoś
lllll 2014-02-26, 11:23
Co się działo później?

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
qwachu 2014-02-26, 11:27
@lllll: Poszli na wódkę.
Zgłoś
mastah5314 2014-02-26, 11:30
Chyba Ci się portale pomyliły, bo to sadol nie jakaś zosia samosia
Zgłoś
BykoZauruz 2014-02-26, 11:30
Mgła jak w Smoleńsku a ten zapierdziela.
Zgłoś
ChybaTy1 2014-02-26, 11:52 10

i tak w każdym poście.
Zgłoś
Sonal 2014-02-26, 13:09 1
longlong7 napisał/a:

pewnie jak ten sejek nie raczyłeś włączy przeciwmgłowych

Jak pójdziesz na kurs prawa jazdy dowiesz się dlaczego.
Gorzej jak już masz prawo jazdy - domyślam się, że za łapówkę.
Jakieś dziwne mam przeświadczenie, że jesteś z tej grupy "kierfcuf" co jeszcze tydzień po mgle jeżdżą i blendują po oczach przeciwmgielnymi tym z tyłu.
Dobrze, że jest na to pozycja w taryfikatorze.
Zgłoś
w................4 2014-02-26, 14:57
ChybaTy1, poza sadolem nie jesteś taki wyszczekany, co? Ale czego się spodziewać po dzieciaku, który zamiast podjąć dyskusję wkleja memy zrobione w paincie, bo nie wymaga to wysilenia mózgu i konfrontacji z FAKTAMI. I tak pewnie odwrócisz kota ogonem i powiesz, że to moja wina, bo jestem zaślepiony, choć tak naprawdę to Ty widzisz na świecie tylko 1 samochód - wieśwagena pastucha w 1.9 tdi.

Ale jak morzna obrarzać passata jest un szypszy nirz ferrari i ekonomiczniejrzy niz prijus! Jak nie lubirz pazzata to pewnie jeździrz móltiplom! stasiek sumsiad szwajgra mioł takiego kupioł z pszebiegiem 130 tysiency nie krencony i przez 6 lot tylko loł poliwo rulnicze i nic w nim nie wymienioł!!!!
Zgłoś
takija 2014-02-26, 15:00 3
Ale przecież 1.9 tdi to zajebisty silnik.... Mam a4 b6 i poza drogim rozrządem nic nie musze z tym robić...pali 5 litrów jak sie spokojnie jedzie. Jest czym wyprzedzić. Na chuj to czepianie się?
Zgłoś
w................4 2014-02-26, 15:06
takija napisał/a:

Ale przecież 1.9 tdi to zajebisty silnik.... Mam a4 b6 i poza drogim rozrządem nic nie musze z tym robić...pali 5 litrów jak sie spokojnie jedzie. Jest czym wyprzedzić. Na chuj to czepianie się?

Nikt nie mówi, ze ten silnik jest zły, choć kultura pracy i przyspieszenie nie powalają. Ale większość użytkowników próbuje na siłę wcisnąć innym kit, ze to najlepszy silnik na świecie, że Audi i VW to najlepsze marki na świecie a Passat to już w ogóle ósmy cud świata. A takie brednie wkurwiają człowieka. Istnieją inne marki niż OOOO i VW. Sam teraz kupuję Audi S6 C5 V8 4.2 z pakietem RS. Piękne auto, ale nigdy bym tego nie kupił w 1.9 tdi...

Jak można mówić, że jakiś samochód jest najlepszy, skoro jeździło się tylko golfem i passatem?
Zgłoś
M................n 2014-02-26, 15:28
Tak na marginesie popraw powinno być sytuację..
Zgłoś
gonzoss 2014-02-26, 15:43
...Rowerzysta... napisał/a:

Chcesz być królem swojej wsi, kup se Audi TDI

Powiedział rowerzysta
Zgłoś
takija 2014-02-26, 16:03
wiesiors4 napisał/a:

Nikt nie mówi, ze ten silnik jest zły, choć kultura pracy i przyspieszenie nie powalają. Ale większość użytkowników próbuje na siłę wcisnąć innym kit, ze to najlepszy silnik na świecie, że Audi i VW to najlepsze marki na świecie a Passat to już w ogóle ósmy cud świata. A takie brednie wkurwiają człowieka. Istnieją inne marki niż OOOO i VW. Sam teraz kupuję Audi S6 C5 V8 4.2 z pakietem RS. Piękne auto, ale nigdy bym tego nie kupił w 1.9 tdi...

Jak można mówić, że jakiś samochód jest najlepszy, skoro jeździło się tylko golfem i passatem?

Jeśli chodzi o mnie jeździłem laguną 1.9dci i teraz mam audi 1.9 tdi, oba silniki fajne, ekonomiczne, przyspieszenie w audi na moje potrzeby wystarczające Nie uważam że to jedyne słuszne silniki tego świata i cała reszta jest bublem. Poprsotu dla mnie, osoby która nie zarabia dużo jest to fajny kompromis między oszczędną jazdą a fajnymi osiągami Nie lubie zapierdalać...
Zgłoś
sadol6969 2014-02-26, 17:51 3
wiesiors4 napisał/a:

Sam teraz kupuję Audi S6 C5 V8 4.2 z pakietem RS. Piękne auto, ale nigdy bym tego nie kupił w 1.9 tdi...

To mówisz że 'kartofli' dobrze 'obrodzili' w tym roku?
Zgłoś
w................4 2014-02-26, 18:56
takija napisał/a:

Jeśli chodzi o mnie jeździłem laguną 1.9dci i teraz mam audi 1.9 tdi, oba silniki fajne, ekonomiczne, przyspieszenie w audi na moje potrzeby wystarczające Nie uważam że to jedyne słuszne silniki tego świata i cała reszta jest bublem. Poprsotu dla mnie, osoby która nie zarabia dużo jest to fajny kompromis między oszczędną jazdą a fajnymi osiągami Nie lubie zapierdalać...

Uwierz, są ludzie którzy pierdolą takie brednie o 1.9 tdi a4, a6, paskach i gulfach, że rzygać się chce. Powtarzają brednie, jakieś legendy usłyszane od szwajgra, głupie plotki rodem z komuny. Gdy kupowałem Volvo 850 czy Saaba 9000 2.3 turbo wielu takich 'znafcuf' wróżyło mi awarie, drogie części i w ogóle koniec świata łolaboga jak kupowałem coś z automatem to kręcili głową z ignorancją w oczach. Uturbiony silnik benzynowy? Pukali się w czoło wmawiając mi, że jedyną opcją jest passat 1.9 tdi. Stąd zaczęła się moja nienawiść do takich zjebanych wieśków, którzy chuja wiedzą a się udzielają. Ich wieszcze nigdy mi się nie sprawdziły. Według nich TYLKO 1.9 tdi i TYLKO auto spod znaku czterech zer lub wieśwagena są bezawaryjne, a każdy inny samochód na świecie to śmieć

sadol6969 napisał/a:

To mówisz że 'kartofli' dobrze 'obrodzili' w tym roku?

Nie, po prostu zarabiam a nie biorę od rodziców, daruj sobie ten ton zazdrośnika jak kiedyś przestaniesz żyć na koszt rodziców i ciężko zapracujesz sobie na dobrą posadę to też będziesz mógł sobie pozwolić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów