takija napisał/a:
Jeśli chodzi o mnie jeździłem laguną 1.9dci i teraz mam audi 1.9 tdi, oba silniki fajne, ekonomiczne, przyspieszenie w audi na moje potrzeby wystarczające Nie uważam że to jedyne słuszne silniki tego świata i cała reszta jest bublem. Poprsotu dla mnie, osoby która nie zarabia dużo jest to fajny kompromis między oszczędną jazdą a fajnymi osiągami Nie lubie zapierdalać...
Uwierz, są ludzie którzy pierdolą takie brednie o 1.9 tdi a4, a6, paskach i gulfach, że rzygać się chce. Powtarzają brednie, jakieś legendy usłyszane od szwajgra, głupie plotki rodem z komuny. Gdy kupowałem Volvo 850 czy Saaba 9000 2.3 turbo wielu takich 'znafcuf' wróżyło mi awarie, drogie części i w ogóle koniec świata łolaboga
jak kupowałem coś z automatem to kręcili głową z ignorancją w oczach. Uturbiony silnik benzynowy? Pukali się w czoło wmawiając mi, że jedyną opcją jest passat 1.9 tdi. Stąd zaczęła się moja nienawiść do takich zjebanych wieśków, którzy chuja wiedzą a się udzielają. Ich wieszcze nigdy mi się nie sprawdziły. Według nich TYLKO 1.9 tdi i TYLKO auto spod znaku czterech zer lub wieśwagena są bezawaryjne, a każdy inny samochód na świecie to śmieć
sadol6969 napisał/a:
To mówisz że 'kartofli' dobrze 'obrodzili' w tym roku?
Nie, po prostu zarabiam a nie biorę od rodziców, daruj sobie ten ton zazdrośnika
jak kiedyś przestaniesz żyć na koszt rodziców i ciężko zapracujesz sobie na dobrą posadę to też będziesz mógł sobie pozwolić