📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Momentami przydługawy, ale pozytywny
Bardzo pozytywny... tylko na końcu mogła ich np jebnąć ciężarówka...
6:45 myślałem, że wyleci z pół metrowym kutasem.. co sadistic robi z człowiekiem
Coś w głębi mnie nadal wierzyło, że na ulicy jebnie ich auto i taki będzie finał tego filmu. Cytując SainMastera: "Co sadistic robi z człowiekiem". W każdym razie, bardzo pozytywny filmik .
zawsze o tej pierdolonej miłości... coż za inicjatywa! coż za pomysl!
Codziennie tylko śmierć, kutas (damski zazwyczaj) i zniszczenie... miła odmiana na sadolu:)
Grillowany napisał/a:
Coś w głębi mnie nadal wierzyło, że na ulicy jebnie ich auto i taki będzie finał tego filmu. Cytując SainMastera: "Co sadistic robi z człowiekiem". W każdym razie, bardzo pozytywny filmik .
Tez tak myslalem jak to kiedys pierwszy raz oglądalem
Już niedługo ten film wyląduje na demotywatory.pl, z ckliwym opisem, a gimbuskom z cip będzie ciekło dodając plusa.
Puszczali nam to w szkole jak przyszli jacyś jehowi czy coś. Idzie się porzygać tęczą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów