📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skąd oni zawsze tam biorą takie kawały drewna dłuższe od bejzbola. Wożą jak krakusy maczety w bagażnikach?
Sądziłem, ze spadające peruki podczas dyskusji to tylko u samic, jednak myliłem się
prawidłowa reakcja na kose drągiem w łeb
Było z dwa tygodnie temu
Znam to narzecze drecholski południowy. Ten w peruce pierdoli, że tylko Nałęczowianka niegazowana, typ przy obwoźnej budce z chuj-dogami że pierdoli jak ruski i tylko Piwniczanka, wtedy wypierdala ten kolo z dechą i krzyczy TYLKO GAZOWANY ŻYWIEC ZDRÓJ I CHUJ! Potem to po prostu pierdolą od rzeczy.
Człowiek się uczy całe życie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów