Dwójka małych farmerów i owieczki, które teoretycznie mogły by stratować rządzące nimi jednostki, ale owca to owca, pobeczy i pójdzie jak jej każą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
farcz88 napisał/a:
Ale cię będzie dupcia bolec jak Duda wygra
ciekawe jaki wtedy filmik wstawi.. rozpłakaną Stonogę?
farcz88 napisał/a:
A Ciebie buzia
Ja tam czekam, aż Lepper zmartwychwstanie i weźmie udział w wyborach.
Sadistic? Naprawdę?
Chyba autor jest większym debilem od owiec.
"Stratować ziomka, który zapewnia mi bezpieczeństwo, żarcie w zimie i strzyże mnie, żebym się nie przegrzała w lecie? Co może się stać jak go stratuję? Przecież mnie nie zabiją..."
"Stratować ziomka, który zapewnia mi bezpieczeństwo, żarcie w zimie i strzyże mnie, żebym się nie przegrzała w lecie? Co może się stać jak go stratuję? Przecież mnie nie zabiją..."
Dwóch gówniarzy chodzi obok owiec. Nie o taki Sadistic nic nie robiłem
no dobra, miało tutaj nie być politykowania a to widzę na główną sobie trafiło i sieje ferment..
farcz88 napisał/a:
Nas wszystkich będzie boleć z tą różnicą, że wyborcy Dudy będą do tego jeszcze pojękiwać z rozkoszy a wyborcy Rafała zaciskąć zęby z bólu.
czekajcie.
Czy ja właśnie na sadisticu obejrzałem jak dwa gówniaki wypuszczają stadko owiec, i to wszystko w poscie rodem z grup FB z najtwardszego elektoratu obu partii?
Gdybym był wulgarny, powiedziałbym Ci: "wypierdalaj".
Jednak w ten sposób złamałbym sadolowe prawo, a jak wiadomo, łamanie praw jest dla murzynów.
Czy ja właśnie na sadisticu obejrzałem jak dwa gówniaki wypuszczają stadko owiec, i to wszystko w poscie rodem z grup FB z najtwardszego elektoratu obu partii?
Gdybym był wulgarny, powiedziałbym Ci: "wypierdalaj".
Jednak w ten sposób złamałbym sadolowe prawo, a jak wiadomo, łamanie praw jest dla murzynów.
Obaj kandydaci w II turze wyborów to jest totalna porażka. Polska już te wybory przegrała a wy zamiast myśleć nad zmianą systemowo-ustrojową kłócicie się które bagno jest lepsze. Umacniacie duopol i macie jakieś klapki na oczach.
Sadystyczne fchuj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów