Kolega z lewej nie ćwiczył wystarczająco kości przedramienia co skutkowało przerwaniem tkanek.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stul pizde Karyna!
trzeba bylo kurwa bez maseczki chodzic
akurat nie kwestia cwiczenia przedramienia tylko jest uparty i mial sruby w lokciu po poprzedniej kontuzji.
Co się stało gdzie jest śrubokręt
Typowy dziurawiec nie wie co się stało ale w to nie wierzy no kurwa po co z tej kuchni wychodzi
Beikerz napisał/a:
akurat nie kwestia cwiczenia przedramienia tylko jest uparty i mial sruby w lokciu po poprzedniej kontuzji.
To jest stary normalka na sadisticu, ludzie nie wiedzą o co chodzi ale jak zawsze "sam się o to prosił". I jeszcze ten tytuł "nie ćwiczył kości przedramienia" chłop co Ty pierdolisz, od kiedy to kości się trenuje, a poza tym nie ta kość jebła. A tutaj szersze info youtu.be/rbrjppvD1Ak?t=122
czlowieknoz napisał/a:
To jest stary normalka na sadisticu, ludzie nie wiedzą o co chodzi ale jak zawsze "sam się o to prosił". I jeszcze ten tytuł "nie ćwiczył kości przedramienia" chłop co Ty pierdolisz, od kiedy to kości się trenuje, a poza tym nie ta kość jebła. A tutaj szersze info
Ty też się huja tam znasz wystarczy żeby pił mleko, mleko wzmacnia kości
blady2137 napisał/a:
Obydwaj chuja się znacie, gdyby pan bóg chciał, żeby ręki nie złamał, to by nie złamał
Musi zmienić przyzwyczajenia. Lewa ręka też da rade bić Niemca po hełmie. Będzie żył długo i szczęśliwie.
blady2137 napisał/a:
A co ja się muszę znać na armwrestlingu, żeby wiedzieć jak faktycznie było. Podlinkowałem materiał gdzie poszkodowany sam wyjaśnia co się stało i dlaczego, zluzuj gacie.
A co na to Pambuk ?
pojebany sport dobrze mu tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów