📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zatem wrzucaj.
ten z gifak.net nie jest jeszcze taki super fatalny, zawsze coś tam sie rusza
1. Czyli da sie zrobić loda sobie bez usuwania żeber
@Cyprian, true, true. Już czekam na świeżą dostawę studenciaków i licealistów na każdą możliwą siłownie we Wrocławiu. Swoją drogą dużo fajnych dupeczek też przychodzi, ale zwykle siedzą na bieżniach/stepperach i nie przeszkadzają.
Ale pięknie się wypieła ta babeczka w 1szym gifie. Prawie jak moja dziewczyna
pkh napisał/a:
Ale pięknie się wypieła ta babeczka w 1szym gifie. Prawie jak moja dziewczyna
Umiesz wypinać dłoń? A co ty kurwa jesteś, robocop?
siłka - miejsce spotkań życiowych nieudaczników
^up a myślałem że twoja mama
Czajol3 napisał/a:
siłka - miejsce spotkań życiowych nieudaczników
Tak mówią chyba tylko opasłe knury i chuderlaczki co 15 kg nie mogą wycisnąć, a no i ludzie bez jakichkolwiek ambicji
Tak to jest, jak się wpuszcza ludzi na taką samowolkę. Na pierwszych dwóch semestrach studiów chodziłem na siłownię i mieliśmy w grupie kilku kolesi, którzy się znali trochę na tym to zawsze podpowiedzieli, jak robić dobrze i nie zrobić sobie krzywdy takim świeżakom (jak ja na przykład). Z drugiej strony, jak ktoś łapie za kamerkę i nagrywa takie "wyczyny" ,to przynajmniej możemy nacieszyć swoje oczy śmiesznymi gifami :p.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów