18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
witam świeże wideło z odległego fronta usa grubo i z dużą pompą jak na hmerykańców przystało fajne wideo z zajebistą nutką w dobrej jakości polecam całość

3:15 chyba najfajniejszy moment, jak to mówią nie ma takiego spierdalania

(zwróćcie uwagę amerykańce najpierw wrzucają granata do tych ich jam a potem pytają "jest tam kto")

niestety mam bardzo s"tragiczną"teg wszystkie cipaki znajdujące się po drugiej stronie barykady zgineli

jeśli popełniłem błąd to dobrze tak miało być
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PikosTychy 2014-03-19, 2:24 5
siły specjalne to ja bede potrzebował co by rano do roboty wstać
Zgłoś
dirty_pig 2014-03-19, 7:17 8
piosenka w tle to The Prodigy - Invaders Must Die, czyli najezcy (okupant) musi umrzec, i tak teraz nie wiem czy ktos byl tępakiem i zrobil gafę a moze zrobil to celowo i to anty ameryka filmik ale nie wyglada mi na to
Zgłoś
przesmiewca 2014-03-19, 10:58
Oczywiście kurwa... jak tam zabijają ludzi to nie ma wojny

a jak ruscy weszli na ukraine pilnować porządku to jest wojna sankcje anshultz i inne pierdolenie głupot ..

TVFU
CKSY
OURB
RAIN
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2014-03-19, 16:30 1
dirty_pig napisał/a:

piosenka w tle to The Prodigy - Invaders Must Die, czyli najezcy (okupant) musi umrzec, i tak teraz nie wiem czy ktos byl tępakiem i zrobil gafę a moze zrobil to celowo i to anty ameryka filmik ale nie wyglada mi na to

Bo rebelianci w afganie to wyłącznie rdzenni afgańczycy, którzy nie zabijają i nie terroryzują miejscowych.A co do "piosenki" to tekst się tam pojawia chyba tylko ze dwa razy.
Zgłoś
DerFels 2014-03-19, 17:43 2
Cytat:

s"tragiczną"teg

Błagam, pomóżcie, nie rozumiem...
Zgłoś
femi666 2014-03-19, 17:55
To raczej nie są siły specjalne a normalne wojsko amerykańskie. Ale, że specjalsi są teraz na czasie to lepiej wypromujesz filmik ^^
Zgłoś
LiquidKaczor 2014-03-19, 18:45 2
ten pojazd z 1:33 to jest zdalnie sterowany "rozbrajacz" min czy tylko spychacz?

może i są to jakieś specjalsy, w 1:44 widać jak koleś strzela ze SCARa-L a one miały zostać wycofane do 2013.
chyba, że film nie jest taki wcale nowy i oglądamy poczynania 75 Regimentu Rangerów, bo to oni dostali 600 sztuk tej broni do sprawdzenia w walce

DerFels napisał/a:

Błagam, pomóżcie, nie rozumiem...

tak miało być, nie zrozumiesz.

konbie napisał/a:

jeśli popełniłem błąd to dobrze tak miało być

Lichuj, dokładnie 10 razy, ale kto by tam liczył.
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2014-03-19, 19:45
up Możesz wyjaśnić dlaczego SCARy miały zostać wycofane, myślałem że się sprawdzały?
Zgłoś
szklanka 2014-03-19, 20:32
po jakiemu ty autorze rozmawiasz w ogóle ?
Zgłoś
Nokia3310 2014-03-19, 20:33
@up ja słyszałem, że są po prostu nieopłacalne. Droga produkcja, droga eksploatacja, ale mogę się mylić.
Zgłoś
KhorneFlakes 2014-03-19, 20:37
Za The Prodigy zawsze piwo. Moja mama ich słucha, ja zacząłem w wieku 6 lat (Pierwszym teledyskiem był Firestarter) Cieszę się, gdy ktoś wrzuci do filmiku jeden z moich ulubionych zespołów
Zgłoś
MaczoJuh 2014-03-19, 20:39
fajnie sie oglada, te akcje z 'samolotow' ? Kurwa jak w grze... jak w grze.
Zgłoś
remi1982 2014-03-19, 20:47
(s)tra(te)giczną - Mogłeś tak to napisać, bardziej czytelne by to było.
Zgłoś
rumcajs7893 2014-03-19, 20:57
bo 2/3 amerykanów to tłuste świnie a pozostała 1/3 to wojskowi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem