📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
EPJ79NR - co za zjeb, rozstrzelać go trzeba
Powiat pajęczański...
Powiat pajęczański...
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Natomiast właśnie mendy z Siódemki są w stanie w ciemno awizować albo przekazywać paczkę od razu do punktu odbioru osobistego w danej strefie, jak się nie wyrabiają (jak ten powyżej).
Końcówka dobra, myślałem, że sobie przejedzie po prostu :]
@hal
DHL to najgorsze gówno jakie może być, jeszcze nigdy nie dowieźli paczki na czas, a raz kurier "prosił" żebym podjechał 15km, bo jemu się już dzisiaj nie chce. Jak mu odmówiłem, to powiedział, że paczka przyjdzie jak będzie.
@hal
DHL to najgorsze gówno jakie może być, jeszcze nigdy nie dowieźli paczki na czas, a raz kurier "prosił" żebym podjechał 15km, bo jemu się już dzisiaj nie chce. Jak mu odmówiłem, to powiedział, że paczka przyjdzie jak będzie.
"blokować dziada, zaraz pójdą hample..." polaczki cebulaczki
Jebać siódemkę, kretyni mieli mi dostarczyć olej+filtr oleju, ze strony kuriera był jeden telefon na komórkę, a że było to o 8 rano to nie odebrałem, bo spałem. I tak kilka dni nic nie było, jak się skontaktowałem ze sprzedawcą okazało się, że odesłali przesyłkę, bo raz nie odebrałem telefon. Nie polecam skurwysynów.
A tam pierdolicie, zawsze znajdzie się ktoś komu się nie będzie chciało. Są ludzie i ludziska. Ja miło wspominam moje dotychczasowe przesyłki.
Kurier się nie popisał, ale takie kurwy które kogoś blokują są jeszcze gorsze, ciekawe co by zrobili jakby ich dziecko miało wypadek i musieli by się przebić do szpitala na drugi koniec miasta... krzyczeli by: "żeby mnie tak kurwa przyblokowali, blokować dziada"?
k18t, od tego są karetki, a poza tym to był kurier i wierz mi, że w paczkach nie wiózł dzieci do szpitala...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów