📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdyby wszyscy na dole kamerowali, to by się chociaż do czegoś przydali
Elegancko. Może chociaż ryj zmiażdżony.
Raczej skacze się na poduszkę powietrzną.
Albo zabrakło powietrza albo nie przeczytali instrukcji obsługi.
Albo zabrakło powietrza albo nie przeczytali instrukcji obsługi.
Ostatecznie trafił ? Trafił !
Wiec na chuj drążyć temat !
Wiec na chuj drążyć temat !
Próbował poprawić kabel od internetu bo przerwało mu połączenie gdy oglądał jak jego pobratymcy z Orklandii padają na froncie
Mógł wyżyć.
ruski nie chciał na front xD
Solidny daszek.
Kurwa a u nas jak na PGR chciał skakać z dachu to połowa wiochy dopingowała "Skacz Adaś skacz"
Całe szczęście, że trafił na płachtę... Inaczej mógłby sobie krzywdę zrobić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów