📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Fajne, ale na sadola powinno trafić jak zrobi to przy pomocy srajtaśmy:)
I pomyśleć, że my przeciętni ludzie mamy problemy ze znalezieniem początku w taśmie
Mundek114 napisał/a:
Dobrze że miał maske bo inaczej otruł by się oparami taśmy
Warning! Warning! Warning!
Troll detected!
Starting annihilation process!
"♫ Thom Hanreich - Pina" - to mi się podoba. Przy każdym filmiku z nutką powinien być taki dopisek. A taśma też spoko.
Może jestem zaściankowym polaczkiem, ale wg mnie to jest sztuka a nie machnięcie pędzlem przed płótnem tworząc rozbryzg i nazywaniem siebie "artystą" a banda debili którym ktoś sporo płaci szuka w tym sensu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów