📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pominoles cos zajebistego stary
I kurwa człowiek nie wie, czy to rzeczywistość czy wirtualny świat...
Mają rozmach, skurwesyny.
najebany jestem więc może przeoczyłem ale z jakich to filmów jest zabrakło chęci na przypisy czy to tylko próbki inżynierskie?
Ludzie są wspaniali, potrafią robić wspaniałe rzeczy.
I teraz pomyślcie co by było gdybyśmy przestali się bawić w wojny i inne gówna, a skupili się na robieniu wspaniałych rzeczy.
I teraz pomyślcie co by było gdybyśmy przestali się bawić w wojny i inne gówna, a skupili się na robieniu wspaniałych rzeczy.
Ten z papugą to z "Wyprawa Kon-Tiki", a z trollem to "Łowca trolli. Chętnie bym poznał tytuły 1 i 2 drugie filmu bo dla tych okrętów nawet po szwedzku mogę obejrzeć.
Pierwsze dwa filmiki - serial "Crossbones".
W spojlerze:
1. Kon Tiki
2. The Shamer's Daughter
3. Ragnarok
4. Trollhunter
5. A Royal Affair
6. Lassemaja
7. State Zero
W spojlerze:
1. Kon Tiki
2. The Shamer's Daughter
3. Ragnarok
4. Trollhunter
5. A Royal Affair
6. Lassemaja
7. State Zero
Gdybyśmy nie bawili się w wojny bylibyśmy 2 afryką. Sad but true
Zero internetu samochodów, samolotów, architektury tak solidnej jak nasza, Wojna napędza rozwój ^ ^
Zero internetu samochodów, samolotów, architektury tak solidnej jak nasza, Wojna napędza rozwój ^ ^
gdyby polskie kino nie miało budżetu jak moja wypłata też mogłoby mieć zajebiste VFX, bo mamy dobrych ludzi w tej branży
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów