📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zamiast dokonac krwawej vendetty to sam sie spalil. slaby czlowiek.
Nie rozumiem ,skoro sam się podpalił to kto dał innym prawo aby go gasić
Jak by go polska skarbówka wzięła w obroty, nie miał by hajsu na benzynę żeby się podpalić
Za człowieka pochodnię zawsze piwko.Swoją drogą nie wiem co chciał osiągnąć ale swoje zrobił.Skoro na sadolu jest to może i tam go ktoś rozpozna i odda mu te 90mln rupii
Taki ichniejszy stonoga z większymi jajami.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Nie zdążyła się substancja wypalić, potem by poszły włosy. Tak jak polejesz na karte spirytus i podpalisz to pierw się wypali spirytus w większości i dopiero zacznie ciemnieć kartka
biurwy-KURWY w każdym kraju takie same
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów