A mojego skarbka trzymam w buzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Patrząc na koła jakie zaczyna zataczać internet to można poczuć się niczym na karuzeli ;d
Karalucha do mordy włoży ale jak prosisz aby lodzika ojebała to się brzydzi suka pierdolona.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Pojebane te baby! Powiedz takiej "opierdol mi pytonga" to jebana księżniczka powie, że jesteś zbok i oblech mówiąc coś takiego, a takiego karalucha kurwiszon bierze z połykiem... koniec z dziewczynami z podstawówki!!! Biorę się za gimnazjalistki, może trochę stare z nich kurwiszcza, ale znają sie dziewczyny na rzeczy
Myjcie się czasem grzybiarze, bo przez was panienka woli do buzi brać robaki
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jak macie ser wiedeński za napletem to się nie dziwcie, że tylko własna graba się nie brzydzi.
Madagaskarek m mmmm...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów