📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Krzysztof_Jarzyna napisał/a:
Nie dosc ze liczyc nie potrafi to rowniez i mowic:/
czy ja dobrze rozumiem tego pana?
22*2=6=8. proste.
tolo28 naprawdę? Ale nie kłamiesz mnie?
I poluzuj gumę w gaciach.
Teraz bez tego obrzydliwego capslocka
I poluzuj gumę w gaciach.
Teraz bez tego obrzydliwego capslocka
2 2*6=2 2 2=12301230*1231=_/13-*17=1a2-123g=f(x)-f(x-2)=flxl-13=6 proste lol....
zawsze jakas wymówka się znajdzie, że ktoś w szkole nie miał ech... ale czasami może trzeba po prostu pomyśleć a nie się tłumaczyć ....
Oni chyba dobrze obliczyli. Jak są jakieś inwestycje to też zawsze wydają 8 milionów, zamiast 6.
...i on to w pamięci liczy.
(2 2)*2 =8!
Tylko kto by czytał nawiasy?
Tylko kto by czytał nawiasy?
Linekk napisał/a:
Tak marudzicie ponieważ macie to na bieżąco w szkołach. Po wielu latach opierdalania się w budżetówce zapomina się takie rzeczy gdyż są one zbędne im na co dzień, mają innych od tego bądź używają elektronicznych pomocników.
To dlaczego takie niedojeby siedzą na wyższych stołkach zamiast ci "inni", mądrzejsi?
pojechał polski polityk do francuskiego. on gości go w pięknej willi, srebrne zastawy, drogie wina. polak się pyta skąd on ma tyle pieniędzy. a widzisz mój drogi, trzeba sobie radzić - i zabiera polaka do okna. spójrz, widzisz ta autostradę? no widzę. rząd wydał na nią 36 mln euro a kosztowała 29. aa haaa...
po 5 latach ten sam francuski polityk odwiedza polskiego. nasz wita go w najpiękniejszym pałacu jaki można sobie wyobrazić, pod domem stoją najdroższe auta, piękne marmury itd. francuz zdziwiony pyta go skąd ma tyle pieniędzy? chodź - i prowadzi fr do okna. widzisz to autostradę? ee... nie.. no właśnie mój drogi, no właśnie...
aż mi się stary kawal przypomniał
pojechał polski polityk do francuskiego. on gości go w pięknej willi, srebrne zastawy, drogie wina. polak się pyta skąd on ma tyle pieniędzy. a widzisz mój drogi, trzeba sobie radzić - i zabiera polaka do okna. spójrz, widzisz ta autostradę? no widzę. rząd wydał na nią 36 mln euro a kosztowała 29. aa haaa...
po 5 latach ten sam francuski polityk odwiedza polskiego. nasz wita go w najpiękniejszym pałacu jaki można sobie wyobrazić, pod domem stoją najdroższe auta, piękne marmury itd. francuz zdziwiony pyta go skąd ma tyle pieniędzy? chodź - i prowadzi fr do okna. widzisz to autostradę? ee... nie.. no właśnie mój drogi, no właśnie...
Linekk napisał/a:Tak marudzicie ponieważ macie to na bieżąco w szkołach. Po wielu latach opierdalania się w budżetówce zapomina się takie rzeczy gdyż są one zbędne im na co dzień, mają innych od tego bądź używają elektronicznych pomocników.
To dlaczego takie niedojeby siedzą na wyższych stołkach zamiast ci "inni", mądrzejsi?
Medrcy internetu; akurat ten filmik dowodzi, ze wszystko jest na swoim miejscu. [img:6cba6907ab]http://tomaszewicz.com.pl/forum/facepalm2.gif[/img:6cba6907ab]
ładnie was ALTON sprowokował. ciekawe po jakich studiach politykom 8 wychodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów