📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
2 2*2=8!
@up - to jakiś żarcik? bo piwa za to nie będzie
alton skonczyles podstawowke ?? gratulacje dla twojego matematyka!! kolejnosc dzialan sie klania!! 2*2 =4 2 = 6 !!!
Kurwa najpierw kropeczki, pozniej kreseczki.
Najpierw mnozenie, potem dodawanie. Uczyli tego w podstawowce. Jajebe [img:70826a14ef]http://forums.mcleodgaming.com/images/smilies/icon_facepalm.gif[/img:70826a14ef]
Najpierw mnozenie, potem dodawanie. Uczyli tego w podstawowce. Jajebe [img:70826a14ef]http://forums.mcleodgaming.com/images/smilies/icon_facepalm.gif[/img:70826a14ef]
Ja pierdole ludzie zasiadający w samorządach, sejmach czy w ogóle urzędach i kuźwa innych instytucjach, gdzie zarządzają między innymi moimi pieniędzmi powinni kurwa najpierw zdać jakiś test z matmy i polskiego, żeby wiochy nie robić i mnie kurna nie okradać. Kaleki kurwa a nie radni!
Nie dosc ze liczyc nie potrafi to rowniez i mowic:/
Tak marudzicie ponieważ macie to na bieżąco w szkołach. Po wielu latach opierdalania się w budżetówce zapomina się takie rzeczy gdyż są one zbędne im na co dzień, mają innych od tego bądź używają elektronicznych pomocników.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów