Ukraina: W Mikołajowie z jakiegoś powodu jazhebatya utknął na platformie deskorolkowej z wózkiem i postanowił uczyć skaterów o życiu, a kiedy nie wyszło, doznał kontuzji i zaczął strzelać do nastolatków.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
w sumie nie lubie deskorolkarzy w tych ich pedalskich rurkach, ale przebywanie na skateparku z dzieckiem w wózku i upominanie skejtów żeby uważali bo jego bombelek tu jest ... większej spierdoliny umysłowej nie znam..
To niemal pewne, że ta spierdolina umysłowa niedługo przyjedzie do Polski, bo tylko najgorszy sort z ukrainy tu przyjeżdża.
willoo napisał/a:
w sumie nie lubie deskorolkarzy w tych ich pedalskich rurkach, ale przebywanie na skateparku z dzieckiem w wózku i upominanie skejtów żeby uważali bo jego bombelek tu jest ... większej spierdoliny umysłowej nie znam..
Większą spierdolina możesz być tylko Ty jeśli nienawidzisz kogoś bo ubiera się w węższe spodnie xD typowy samiec alfa w dresach z pepco, może jeszcze żonę napierdalasz xD
Mówi się, że ASG to zabawa dla pedałów... i w sumie to tak jest jeśli robisz z siebie turbo czeczen full spectrum warriora a po przebiegnięciu 20m dostajesz zadyszki...
Ale ja nie o tym.
Takich śladów jak ten typek to miałem kilka po każdej strzelance. Raz musiałem sobie kulki nożem spod skóry wyjmować.
Ale ja nie o tym.
Takich śladów jak ten typek to miałem kilka po każdej strzelance. Raz musiałem sobie kulki nożem spod skóry wyjmować.
loksucba napisał/a:
Większą spierdolina możesz być tylko Ty jeśli nienawidzisz kogoś bo ubiera się w węższe spodnie xD typowy samiec alfa w dresach z pepco, może jeszcze żonę napierdalasz xD
stereotypy negujesz i stereotypami rzucasz?
borelli napisał/a:
To niemal pewne, że ta spierdolina umysłowa niedługo przyjedzie do Polski, bo tylko najgorszy sort z ukrainy tu przyjeżdża.
Mógł być już w Polsce i liznąć trochę cywilizacji, bo wozi swój pomiot w wózku, a nie taczką. Do czego służą skate parki nie doszedł, bo jego zwoje były za krótkie na taki temat.
Jestem po stronie lewackich ukraińskich skatów. Ojca rodziny oskarżyć o faszyzm i nietolerancje, i skazać. Skatom przyznać granty i dotacje. Wrogów trzeba niszczyć. A promowanie debilizmów i lewactwa, oraz niszczenie tradycyjnych rodzin, to najlepsza metoda.
Tak żydzi zrobili/robią z wrogą im Europą, i to działa. Wiara, patriotyzm, prawo do broni, klasyczna rodzina i wartości. Tego już w niektórych częściach Europy, a więc u ich wrogów, prawie już nie ma. Oczywiście wszystkie te wartości mają się dobrze w Izraelu.
Tak żydzi zrobili/robią z wrogą im Europą, i to działa. Wiara, patriotyzm, prawo do broni, klasyczna rodzina i wartości. Tego już w niektórych częściach Europy, a więc u ich wrogów, prawie już nie ma. Oczywiście wszystkie te wartości mają się dobrze w Izraelu.
ze skateparkami jest ten problem, ze ludzie to debile i nie potrafia ogarnac prostej sprawy :
- jesli w skateparku jest od chuja mlodziezy napierdalajacej triki na bmxach, deskach itd i srednia wieku to 15?16? lat - to znaczy, ze nie wiepierdalaj sie ze bombelkiem bo "duze chlopaki" zapierdalaja a gdzie drwa rabia tam wiory leca - czy jakos tak. Nie wiepierdalasz sie z kundelkiem na walki pitbuli
- jesli skatepark jest pusty, przychodzisz z mlodym, ktory zaczyna swoja przygode i stara sie wjechac na rampe i cos pomalutku zaczyna kombinowac a po pewnym czasie zjawiaja sie "duze chlopaki" to starsi powinni uszanowac to, ze mlody byl pierwszy i chce sie nauczyc. Powinni zwracac wieksza uwage i dac szanse by w miare bezpiecznie - mlody mogl cos ogarnac (mlodzi i tak nie zajma duzo czasu bo zaraz do domu na zupke itd)
Jebane downy nie potrafia ogarnac zadnej z opcji - wbijaja z bombelkami tam gdzie napierdalaja duze chlopy a duzi nie potrafia ogarnac bezpiecznej jazdy jak jest ktos mlodszy...
- jesli w skateparku jest od chuja mlodziezy napierdalajacej triki na bmxach, deskach itd i srednia wieku to 15?16? lat - to znaczy, ze nie wiepierdalaj sie ze bombelkiem bo "duze chlopaki" zapierdalaja a gdzie drwa rabia tam wiory leca - czy jakos tak. Nie wiepierdalasz sie z kundelkiem na walki pitbuli
- jesli skatepark jest pusty, przychodzisz z mlodym, ktory zaczyna swoja przygode i stara sie wjechac na rampe i cos pomalutku zaczyna kombinowac a po pewnym czasie zjawiaja sie "duze chlopaki" to starsi powinni uszanowac to, ze mlody byl pierwszy i chce sie nauczyc. Powinni zwracac wieksza uwage i dac szanse by w miare bezpiecznie - mlody mogl cos ogarnac (mlodzi i tak nie zajma duzo czasu bo zaraz do domu na zupke itd)
Jebane downy nie potrafia ogarnac zadnej z opcji - wbijaja z bombelkami tam gdzie napierdalaja duze chlopy a duzi nie potrafia ogarnac bezpiecznej jazdy jak jest ktos mlodszy...
xoludus napisał/a:
Nawet nie wiecie ile ukry zwieźli broni do Polski...
jakiś czas temu udaremnili transport jakiegoś kurwa wielkiego działa z helikoptera, a przewozili je normalnie na pace, pewnie tyle karabinów i pistoletów przewieźli na luzie, że przestali się pierdolić, no ale wpadli. Zapewne dostali ciężkie kary, zakaz wjazdu do Polski na 2 msc i zmniejszone zasiłki socjalne o 1%.
Nasze państwo to cyrk w polityce zagranicznej i socjalu. Normalnie była opcja by przejmować na ukrainie ciężki przemysł, robić im kurwa syf, wywozić śmieci, zarabiać na tych kałmukach, to nasz rząd wolał wysłać wsparcie pieniężne i wspomóc ukrainę by ta się bogaciła. NIKT na świecie nie ma takich sentymentów i w chuju ma to czy sąsiad popada w biedę, a nawet jeszcze dobije, okradnie, napadnie. No, ale naprawdę niewiele jest państw takich jak Polska, gdzie od rzekomej transformacji w 89-90 cały czas rządzą nami antypolacy, a Polacy kochają wybierać antypolaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów