📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że niby co innego on zamierzał zrobić?
No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
@garota - Pozwól, ze uświadomię Ci, ze na sadisticu ciężko jest NIE zostać pedałem
Typy jarające się babami z kutasami (a raczej facetami z cyckami) wyzywają wszystkich innych od pedałów. urocze. :v
Pantilion napisał/a:
Jaka jeszcze straszna złość pedała...
Nic dziwnego bo zamiast cieszyć się fajnie sklejonym trikiem to pewnie będzie musiał użerać się z jakimś zjebem który nie miał gdzie postawić swojego trupa.
wzmorzony Ruch na drodze zazwyczaj jest powodem różnych frustracji właścicieli większych i mniejszych czterokołowców
garota napisał/a:
No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
Jezdzisz na desce?
Kierowca źle zaparkował, ale ten debil na deskorolce to nie patrzy gdzie skacze? Jak by tam ktoś pare butelek szklanych rozbił to też by się ryjem w to wbił? LOL
Ale bym zajebał w łeb temu pedałowi na desce - no kto do chuja parkuje za murkiem i myśli "a nie, może przestawię, bo jakiś miłośnik rozpierdalania czaszki o beton w za ciasnych spodniach może mi przyjebać w samochód podczas wykonywania jednej ze swoich pedalskich sztuczek". Odpowiem Wam - nikt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów