18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Skatepark
Pantilion • 2019-01-27, 8:05
Jaka jeszcze straszna złość pedała...

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
zajac1190 2019-01-27, 8:18 23
Huj stal na kopercie. Jeszcze w morde powinien dostac

H.w.d.p.i.a
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-01-27, 9:50
Że niby co innego on zamierzał zrobić?
Zgłoś
garota 2019-01-27, 10:24 17
No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.
Zgłoś
Rozjebie 2019-01-27, 11:35 16
@garota - Pozwól, ze uświadomię Ci, ze na sadisticu ciężko jest NIE zostać pedałem
Zgłoś
dlwar 2019-01-27, 13:55
Pedał to cię zrobił zawistny biedny pozbawiony godności polaku.
Zgłoś
solltys 2019-01-27, 16:16
Typy jarające się babami z kutasami (a raczej facetami z cyckami) wyzywają wszystkich innych od pedałów. urocze. :v
Zgłoś
muraaas 2019-01-27, 21:02
Pantilion napisał/a:

Jaka jeszcze straszna złość pedała...

Nic dziwnego bo zamiast cieszyć się fajnie sklejonym trikiem to pewnie będzie musiał użerać się z jakimś zjebem który nie miał gdzie postawić swojego trupa.
Zgłoś
AdamBrown 2019-01-27, 22:33
wzmorzony Ruch na drodze zazwyczaj jest powodem różnych frustracji właścicieli większych i mniejszych czterokołowców

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2019-01-28, 3:01
garota napisał/a:

No Tony Hawk to też straszny pedał. Trochę śmiesznie czytać że pedałami są koleżkowie którzy dla zajawki lądują mordą na betonie po zeskoku z 30 schodków a później wstają i powtarzają ten wyczyn dopóki wylądują na nogach. Ja myślałem że pedały to walą się w dupala a okazuje się że ci jeżdżą na deskorolkach. No ale ok, dobrze że mam sadola żeby wyprowadził mnie z błędu.

Jezdzisz na desce?
Zgłoś
KrwawyEric 2019-01-28, 10:40
Kierowca źle zaparkował, ale ten debil na deskorolce to nie patrzy gdzie skacze? Jak by tam ktoś pare butelek szklanych rozbił to też by się ryjem w to wbił? LOL
Zgłoś
bocianoff 2019-01-28, 13:33
Ale bym zajebał w łeb temu pedałowi na desce - no kto do chuja parkuje za murkiem i myśli "a nie, może przestawię, bo jakiś miłośnik rozpierdalania czaszki o beton w za ciasnych spodniach może mi przyjebać w samochód podczas wykonywania jednej ze swoich pedalskich sztuczek". Odpowiem Wam - nikt.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów