To jest plac zabaw
Twoja pizda to jest plac zabaw !
To jest plac zabaw :
Choć nie przepadam za skejtociotami, to tym razem muszę ich bronic przed takimi debilami jak ty. Zapewne swojego kaszojada obsranego tez puszczasz samopas do skejtparku.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówSzkoda że dorośli ludzie już są tak tępi że nie są w stanie pojąć co jest dla dzieci a co nie. Tyle że to dziecko przy tym obrywa a nie autystyczna mamusia czy tam kurwa tatuś w za małej koszulce bo dziecko nie wie takich rzeczy że coś nie jest bezpieczne do póki nie oberwie i tu docelowa rola rodziców żeby uświadomić i ewentualnie zapobiec zamiast tego przygłupi starzy potrafią tylko spuszczać swoje bezmyślne roszczenia w miejscach o których nie mają pojęcia i przypierdalać się za literówki w komentarzach wynikające z auto korekty zmieniającej całe słowa myśląc że ktoś uzna ich za autorytet i zacznie błagać o przebaczenie. Dzieci są głupie bo są dziećmi to normalne chociaż często są mądrzejsze od zdebilniałej starej albo starego. I na kogo mają wyrosnąc jeżeli wychowują je roszczeniowe przygłupy bez umiejętności logicznego myślenia z manią wyższości? Katastrofa.
Przykro mi Mordo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów