📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
I to jest wschodnie ścierwo. Nie potrafią pić.
Takiego wpierdolu to jeszcze pewnie nie dostała, no ale człowiek uczy się na błędach.
Po części rozumiem... Jesli sobie pijas upierdoli łapska albo zginie pracodawca idzie siedzieć. Przeciez do niedawna nie można było alkomatu używać... Widziałem przypadki jak żona odbierała majstra zaszczanego, zarzyganego.... Nigdy nie pojmuje chlania w pracy. Jakby dorosły czlowiek nie potrafił wytrzymać parę godzin beż piwa czy wódy. Jaja golić i do przedszkola.
Po części rozumiem... Jesli sobie pijas upierdoli łapska albo zginie pracodawca idzie siedzieć. Przeciez do niedawna nie można było alkomatu używać... Widziałem przypadki jak żona odbierała majstra zaszczanego, zarzyganego.... Nigdy nie pojmuje chlania w pracy. Jakby dorosły czlowiek nie potrafił wytrzymać parę godzin beż piwa czy wódy. Jaja golić i do przedszkola.
Opis filmu mówi że to on przyszedł pijany a nie ona. Czytaj ze zrozumieniem.
E tam, robi to z taką pasją, że myślę, ze to jego żona lub kobieta.
A jeśli tak, to wszystko w porządku.
A jeśli tak, to wszystko w porządku.
a może to wina zmywarki a zresztą i tak pewnie była za równouprawnieniem wiec nie widzę problemu
Ukrainu w czystej postaci.
Ktoś jeszcze sądził, że pod pojęciem "uspokajanie szefa" szef dostanie wpierdol?
antychryst333 napisał/a:
a może to wina zmywarki a zresztą i tak pewnie była za równouprawnieniem wiec nie widzę problemu
Zmywarka to twoja stara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów