📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fart. Jak obróciło o 360 stopni to nie ma mowy o "wyprowadzaniu" auta z poślizgu. Bo już wcześniej się straciło kontrolę.
oj tam oj tam ja zrobiłem kiedyś dwa obroty po przesadzeniu z leceniem bokiem i ładnie sie utrzymałem na pasie
tu byla próba hamowania na zakrecie i jej efek po co hamowac wystarczylo trzymac swoja predkosc
quartz75 napisał/a:
Fart. Jak obróciło o 360 stopni to nie ma mowy o "wyprowadzaniu" auta z poślizgu. Bo już wcześniej się straciło kontrolę.
Słyszałeś o triku zwanym "Aaltonenem"?
Myślę, że ta kobieta jest świetnym kierowcą i właśnie testowała ten numer na autostradzie.
Czapki z głów, musi mieć zajebiste garnki i patelnie w kuchni.
Jakby to Boguś prowadził to byłby skill. A to, to jakaś popierdółka.
deliriumpermanent napisał/a:
Czapki z głów, musi mieć zajebiste garnki i patelnie w kuchni.
A ty zajebistego dilera.
po Zakopiance tak zapierdalac na lysych zimowkach, no to trzeba miec skilla ;]
Zdaje mi się ze w 0:26 zmienia skręt kół żeby dokończyć obrót (odkręca maksymalnie kierownice w prawo). Albo wiedziała o tym albo fuks, ale myślę że bez wciśniętego sprzęgła silnik by zgasł podczas tego manewru. Według mnie za dużo by zbiegów okoliczności było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów