Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki rodzaj tkanin Polacy cenią sobie najbardziej?
.
.
.
Jedwabne
w Jedwabnem twoi rzytkowscy współplemiency w przebraniu SS spalili innych rzytków. teraz doją z Polaków kasę za to i sieją defamacje w świecie na Polaków
Jak powiedzieć, że jesteś russkiem bez mówienia, że jesteś russkiem.
ty właśnie powiedziałeś że bierzesz banderolskie druty do d'UPA bez mówienia, że jesteś filobanderowcem.
w Jedwabnem twoi rzytkowscy współplemiency w przebraniu SS spalili innych rzytków. teraz doją z Polaków kasę za to i sieją defamacje w świecie na Polaków
ty właśnie powiedziałeś że bierzesz banderolskie druty do d'UPA bez mówienia, że jesteś filobanderowcem.
Ty to tak całe życie myślisz 0-1 (zero-jedynkowo)? Zupełnie jak jakieś zwierzęta
To ty jesteś rzyt czy żyd ?
Jak się zesrał w komentarzu chyba prawdziwy polak katolik.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów