nie czaje
ruskie = orki/larwy
ukraince = ukropy/widlarze
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
.
.
.
Jedwabne
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.Jaki rodzaj tkanin Polacy cenią sobie najbardziej?
.
.
.
Jedwabne
w Jedwabnem twoi rzytkowscy współplemiency w przebraniu SS spalili innych rzytków. teraz doją z Polaków kasę za to i sieją defamacje w świecie na Polaków
Jak powiedzieć, że jesteś russkiem bez mówienia, że jesteś russkiem.
ty właśnie powiedziałeś że bierzesz banderolskie druty do d'UPA bez mówienia, że jesteś filobanderowcem.
w Jedwabnem twoi rzytkowscy współplemiency w przebraniu SS spalili innych rzytków. teraz doją z Polaków kasę za to i sieją defamacje w świecie na Polaków
ty właśnie powiedziałeś że bierzesz banderolskie druty do d'UPA bez mówienia, że jesteś filobanderowcem.
Ty to tak całe życie myślisz 0-1 (zero-jedynkowo)? Zupełnie jak jakieś zwierzęta
To ty jesteś rzyt czy żyd ?
Jak się zesrał w komentarzu chyba prawdziwy polak katolik.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów