Tam się kurwa nie kradnie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wciągnęły go do środka jak horda zombie.
Ten pierwszy z fryzury to taki polski patryjota.
-Ernest Hemingway
Ten pierwszy z fryzury to taki polski patryjota.
No tak płocki deptak, patologia podobna jak w Łodzi. Na zewnatrz wszystko odpicowane a za bramą siedlisko patusów. W Zamościu było podobnie na starówce umieszczano w zabytkowych kamienicach meneli i wtedy ludzie z całego świata mogli podziwiać element. Ale wysiedlono dziadostwo na przedmiescia i tanich czynszówek.
Centra miast powinno sie oczyscić z takiego syfu. Wielu ludzi kultury, dobrze zarabiajacych zamieszkałobyby i odremontowało kamienice, ale nikt nie chce mieć za sasiada menela czy złodzieja.
Najlepiej sprawdziłyby sie kontenery gdzieś poza miastem, przy jakies błotnistej ulicy by nie napływali do miast. i dopiero jak znajdzie robote bedzie go sttać na wynajem to moze wrócic.
Centra miast powinno sie oczyscić z takiego syfu. Wielu ludzi kultury, dobrze zarabiajacych zamieszkałobyby i odremontowało kamienice, ale nikt nie chce mieć za sasiada menela czy złodzieja.
Najlepiej sprawdziłyby sie kontenery gdzieś poza miastem, przy jakies błotnistej ulicy by nie napływali do miast. i dopiero jak znajdzie robote bedzie go sttać na wynajem to moze wrócic.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Jak zwykle przy okazji takich filmików można się tylko zastanawiać co ma na celu ochrona wizerunku takich ludzi. Chociaż można się domyślać, że z mordy jest podobny do 99% typowych sebastianów, dla których zajebanie towaru wartego 20zł to życiowy sukces, więc i tak by go nikt nie rozpoznał
@poligon6
Chyba w większości miast tak niestety jest, że śródmieście zamieszkuje skrajna patologia.
@poligon6
Chyba w większości miast tak niestety jest, że śródmieście zamieszkuje skrajna patologia.
Nie żebym narzekał, ale czemu jebanym złodziejom się ukrywa twarze ? Powinny być dostępne dla ogółu społeczeństwa żeby wszyscy zapamiętali jak wygląda kurwa, która kradnie. Wręcz po całym mieście i w regionalnej telewizji powinny letać videoklipy z tymi kurwami.
"Chyba w większości miast tak niestety jest, że śródmieście zamieszkuje skrajna patologia.'
Tak ich lokowano za komuny. Po wojnie wiadomo był kryzys mieszkaniowy i jedna rodzina przypadała na pokój. Ci bardziej zaradni sie wynieśli do bloków, domków jednorodzinnych, zostali najbardziej nieprzystosowani, przez dwa pokolenia sie mieszali i nadal się mieszaja i mamy efekt.
Mieszkałem na stancji w samym centrum kiedyś, nie było normalnej rodziny, żadnej! babka u której mieszkałem, miała syna złodzieja i chciał mnie wciagnąć w kolportowanie skradzionych Towarów. Tak ona była najnormalniejsza w całej kamienicy, reszta to pijusy gotujace stare kości w garnkach, kolekcjoner śmieci, i tatus napierdlajacy rodzinke. Obok w klatce podobno mieszkala normalna emerytka, takie chodziły słuchy. I tak cała ulica około 17 domów.
Tak ich lokowano za komuny. Po wojnie wiadomo był kryzys mieszkaniowy i jedna rodzina przypadała na pokój. Ci bardziej zaradni sie wynieśli do bloków, domków jednorodzinnych, zostali najbardziej nieprzystosowani, przez dwa pokolenia sie mieszali i nadal się mieszaja i mamy efekt.
Mieszkałem na stancji w samym centrum kiedyś, nie było normalnej rodziny, żadnej! babka u której mieszkałem, miała syna złodzieja i chciał mnie wciagnąć w kolportowanie skradzionych Towarów. Tak ona była najnormalniejsza w całej kamienicy, reszta to pijusy gotujace stare kości w garnkach, kolekcjoner śmieci, i tatus napierdlajacy rodzinke. Obok w klatce podobno mieszkala normalna emerytka, takie chodziły słuchy. I tak cała ulica około 17 domów.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
@up, tak kurwa w dzień będzie machał ostrzem i zaryzykuje odsiadką, zamiast poczekać na patrol i dostać mandat na kilka stów. Może takie istoty nie mają za wiele pod deklem, ale dobrze umieją przeliczyć opłacalność.
Abraxus? Ty wiesz, mam nadzieję, że generalizując w ten sposób, czynisz niepowetowaną szkodę swojej ideologii i tak naprawdę tylko promujesz prawdziwy patriotyzm? Jeśli nie wiesz, to poczytaj o technikach manipulacji.
Ech... kilka miesięcy temu mało co nie rozjechałem takiego śmiecia co ukradł ze Społemu (wbiegł mi pod koła) niestety za późno się kapnąłem że kradł i zahamowałem
1:47 baba oddaje towary, ale jeden chowa do torebki... to jest mistrz złodziejstwa Nikt nie zauważył, bo wszyscy złodzieja trzymali
I dupa jest dobra.
I dobre jest żarcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Ale przejebane jest stać na warcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów