Kto kurwa bawi się zamkiem z magazynkiem pełnym naboi
Nikt. On też nie bawił się z magazynkiem pełnym naboi. Magazynek wypiety z pistoletu leżał bezpiecznie na blacie. Koleś zapomniał usunąć nabój z komory. Chujowe w skutkach niedopatrzenie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
mieszkam w usa, i jeszcze nigdy nie widzialem ,zeby ktos dalby ci do reki w sklepie do ogladania naladowana bron, bardzo dziwna sytuacja.
Gdzie ty tam USA widzisz na tym filmie?
Jesteś ślepy czy po prostu Ci się debilizm od Trumpa udzielił?
To najwyrazniej ten się zapomniał. Ile masz dziur w ścianie po tym jak po strzelaniu nie rozladowaleś bo robisz to 1000raz?
eh przypomniałes mi czasy wojska i warty
i tabilczke na ścianie przed wartownia
TU KIERUJ BROŃ z kilkoma dziurkami
Nikt. On też nie bawił się z magazynkiem pełnym naboi. Magazynek wypiety z pistoletu leżał bezpiecznie na blacie. Koleś zapomniał usunąć nabój z komory. Chujowe w skutkach niedopatrzenie.
Kurde dziwna sytuacja. W 45 sekundzie koleś wyciąga magazynek i kładzie na blacie. W 49 sekundzie wyciąga nabój komory i kładzie obok magazynka na blat. Jak on to kurwa zrobił?
Kurde dziwna sytuacja. W 45 sekundzie koleś wyciąga magazynek i kładzie na blacie. W 49 sekundzie wyciąga nabój komory i kładzie obok magazynka na blat. Jak on to kurwa zrobił?
Faktycznie wygląda to tak jakby również wyjął nabój z komory, za pierwszym razem nawet tego nie zauważyłem.
Pacjent chciał cofnąć suwadło w broni ze sklepu. A że nie wiedział jak, to pomyślał, że zobaczy jak to jest w jego pistolecie. Niestety pizda nie potrafi obsługiwać nawet swojej broni...
.
Co Ty pierdolisz? Jakie suwadło w broni krótkiej? Jak jesteś zielony w temacie to chociaż wikipedii zażyj.
Faktycznie wygląda to tak jakby również wyjął nabój z komory, za pierwszym razem nawet tego nie zauważyłem.
Wyjął nabój z komory ale przeładował DWA RAZY, widać wyraźnie tylko trzeba to zobaczyć...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów