18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
intermag 2021-01-16, 19:24
Kto kurwa bawi się zamkiem z magazynkiem pełnym naboi
Zgłoś
Pereze87 2021-01-16, 19:33
Co za tępa kutasina . Haha
Zgłoś
S................r 2021-01-16, 19:38 3
intermag napisał/a:

Kto kurwa bawi się zamkiem z magazynkiem pełnym naboi

Nikt. On też nie bawił się z magazynkiem pełnym naboi. Magazynek wypiety z pistoletu leżał bezpiecznie na blacie. Koleś zapomniał usunąć nabój z komory. Chujowe w skutkach niedopatrzenie.
Zgłoś
McQurwa 2021-01-16, 20:23
Towar dotknięty uważa się za sprzedany

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
nazQul 2021-01-16, 20:37
Jeśli to był sprzedawca to bym go wyjebał... co za ćwok trzyma palec na spuście, podczas sprawdzania broni, w dodatku widać, że coś mu nie szło....
Zgłoś
andyq 2021-01-16, 21:03
Rozyk00 napisał/a:

mieszkam w usa, i jeszcze nigdy nie widzialem ,zeby ktos dalby ci do reki w sklepie do ogladania naladowana bron, bardzo dziwna sytuacja.

Gdzie ty tam USA widzisz na tym filmie?
Jesteś ślepy czy po prostu Ci się debilizm od Trumpa udzielił?
Zgłoś
ququa 2021-01-16, 21:07 3
baronturbina napisał/a:

To najwyrazniej ten się zapomniał. Ile masz dziur w ścianie po tym jak po strzelaniu nie rozladowaleś bo robisz to 1000raz?

eh przypomniałes mi czasy wojska i warty

i tabilczke na ścianie przed wartownia

TU KIERUJ BROŃ z kilkoma dziurkami
Zgłoś
andyq 2021-01-16, 21:09 6
SupremeLeader napisał/a:

Nikt. On też nie bawił się z magazynkiem pełnym naboi. Magazynek wypiety z pistoletu leżał bezpiecznie na blacie. Koleś zapomniał usunąć nabój z komory. Chujowe w skutkach niedopatrzenie.

Kurde dziwna sytuacja. W 45 sekundzie koleś wyciąga magazynek i kładzie na blacie. W 49 sekundzie wyciąga nabój komory i kładzie obok magazynka na blat. Jak on to kurwa zrobił?
Zgłoś
Ziomee22 2021-01-16, 21:18
Spoko czarnuchy bioro 5 kul na klate i dalej biegają to jedna mu nie zaszkodzi
Zgłoś
kaelem 2021-01-16, 21:19 1
Kurwa co za dzban. Przeładował broń, nie odpinając wcześniej magazynka, nie sprawdził czy w komorze nie znajduje się nabój, skierował wylot lufy w człowieka i pociągnął za cyngiel. To wystarczy na niecenzuralne epitety, ale na koniec idiota nawet nie starał się ratować postrzelonego, kurwa ja pierdolę.
Zgłoś
S................r 2021-01-16, 21:23 1
andyq napisał/a:

Kurde dziwna sytuacja. W 45 sekundzie koleś wyciąga magazynek i kładzie na blacie. W 49 sekundzie wyciąga nabój komory i kładzie obok magazynka na blat. Jak on to kurwa zrobił?

Faktycznie wygląda to tak jakby również wyjął nabój z komory, za pierwszym razem nawet tego nie zauważyłem.
Zgłoś
kaelem 2021-01-16, 21:25
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Pacjent chciał cofnąć suwadło w broni ze sklepu. A że nie wiedział jak, to pomyślał, że zobaczy jak to jest w jego pistolecie. Niestety pizda nie potrafi obsługiwać nawet swojej broni...
.

Co Ty pierdolisz? Jakie suwadło w broni krótkiej? Jak jesteś zielony w temacie to chociaż wikipedii zażyj.
Zgłoś
Mez 2021-01-16, 21:27
Niestety nie jestem za wojnami ale jeśli jakieś hujki by podskoczyły czyt. czerwony brat lub krzyżacy czy tam prusacy to wolałbym mieć jakiegoś granata lub pepeszke do obrony.
Zgłoś
RoBoTRoN 2021-01-16, 22:34
SupremeLeader napisał/a:

Faktycznie wygląda to tak jakby również wyjął nabój z komory, za pierwszym razem nawet tego nie zauważyłem.

Wyjął nabój z komory ale przeładował DWA RAZY, widać wyraźnie tylko trzeba to zobaczyć...
Zgłoś
Ahmed1993 2021-01-16, 23:56
Widać,że debil bo maseczka na brodzie,największe cioty to wlasnie te z maseczką na brodzie i na ustach samych
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów