📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
wiedziałem że tirty tu coś odpierdoli
od początku ciamajdowaty taki
od początku ciamajdowaty taki
mieszkam w usa, i jeszcze nigdy nie widzialem ,zeby ktos dalby ci do reki w sklepie do ogladania naladowana bron, bardzo dziwna sytuacja.
Rozyk00 napisał/a:
mieszkam w usa, i jeszcze nigdy nie widzialem ,zeby ktos dalby ci do reki w sklepie do ogladania naladowana bron, bardzo dziwna sytuacja.
Przyjrzyj się uważnie, on wyjmuje swoją broń i pokazuje coś koledze którego postrzelił.
Rozyk00 napisał/a:
załatw robote
Brazylia, a wiec powszechny dostęp do broni i takie pizdy chodzą uzbrojone. Gamoń nie potrafi porządnie rozładować
Rozjebie napisał/a:
Brazylia, a wiec powszechny dostęp do broni i takie pizdy chodzą uzbrojone. Gamoń nie potrafi porządnie rozładować broni
Jak mniemam kolego Ty potrafisz rozładować i obsługiwać jak Billy The Kid? Każdemu się zdarza ulec rutynie.
baronturbina napisał/a:
Jak mniemam kolego Ty potrafisz rozładować i obsługiwać jak Billy The Kid? Każdemu się zdarza ulec rutynie.
Tak. I jakiej rutynie? Każdy średnio rozgarnięty wie, ze nie kieruje się wylotu lufy w stronę człowieka (jeśli oczywiście nie jest celem)
To najwyrazniej ten się zapomniał. Ile masz dziur w ścianie po tym jak po strzelaniu nie rozladowaleś bo robisz to 1000raz?
Pacjent chciał cofnąć suwadło w broni ze sklepu. A że nie wiedział jak, to pomyślał, że zobaczy jak to jest w jego pistolecie. Niestety pizda nie potrafi obsługiwać nawet swojej broni...
Stawiam na 2-max 3 tygodnie i pewnie jedno albo dwa strzelania za to zero czyszczenia, bo by wiedział jak to działa.
Stawiam na 2-max 3 tygodnie i pewnie jedno albo dwa strzelania za to zero czyszczenia, bo by wiedział jak to działa.
Ach ten powszechny dostęp do broni. Pistolet dla każdego idioty !!!
kurwa ja 5 letniemu dziecku tlumacze, ze nawet jebanym NERF gunem nie mozna celowac w strone czlowieka, no chyba, ze sa juz zalozone okulary ochronne. Nawet z pierdolonej wiatrowki NIGDY nie celowalem w strone czlowieka... no ale chuj - niech debile spierdalaja z tego swiata, szkoda, ze sam sie nie postrzelil...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów