Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co brać faceta na zakupy? Facet jest od dobrego bzykania a nie od latania między garsonkami.
Zycze wszystkim samcom, bys urodzila wiele corek i wychowala je tak dobrze jak Ty zostalas wychowana:)
Jak mnie wkurwia jak ktoś tak na swoją kobietę mówi innym, chociaż "lala" to chyba jedno z tych łagodniejszych określeń. W każdym razie to oni tam raczej na matki czekają... z porządną kobitą to i na takich zakupach można spokojnie znaleźć jakiś dobry temat do rozmowy, a i doradzić czasem jak ktoś się zna i wie w czym kobieta gustuje.
A głowa Cię nie boli...?? Albo nie pojebałeś dziewczyny z facetem...??
Moja żona głupia nie jest, wręcz odwrotnie, ale o czym można gadać z kobietą na zakupach?? No bez jaj, niech Ona sobie pozapierdala, aż się zmęczy, a ja siedzę jak ci gentelmani.
Może do jednego na pięć sklepów wejdę, bo są też męskie ciuchy, ale u mnie to się odbywa w inny sposób. Ja wiem czego potrzebuje i wiem gdzie to kupić, a Kobieta?? No ni chuja. Ona idzie "pochodzić po sklepach, może coś kupi". Po co jej w tym przeszkadzać.
Nie świruj wariatki na internecie, morda do gadania pierwsza, a w lozku pewnie kłoda ;]
prawiczkom marzycielom dziękujemy
Za to z Ciebie na 100% jest playboy, skoro musisz się chwalić nie swoim zdjęciem: pikabu.ru/story/muzhiki_v_magazine_zhenskoy_odezhdyi_1517382
Za to z Ciebie na 100% jest playboy, skoro musisz się chwalić nie swoim zdjęciem: pikabu.ru/story/muzhiki_v_magazine_zhenskoy_odezhdyi_1517382
sherlocku:) temat pierwotnie wstawiłem na yaplakal.com/forum2/topic640263.html , gdzie siedzę już baaaaaardzo długo:) aha...od 15 lat mieszkam w Moskwie i 99% moich tematów to tematyka rosyjska, którą publikuję w runecie i w internecie polskim
wiedziałem, że szybko rozejdzie się w sieci:)
nie bój nic, następnym razem Ci się uda frajerze
sherlocku:) temat pierwotnie wstawiłem na yaplakal.com/forum2/topic640263.html , gdzie siedzę już baaaaaardzo długo:) aha...od 15 lat mieszkam w Moskwie i 99% moich tematów to tematyka rosyjska, którą publikuję w runecie i w internecie polskim
wiedziałem, że szybko rozejdzie się w sieci:)
To ciekawe, bo po pierwsze, na stronie którą umieściłeś jest napisane że jest to z sieci "из сети".
Po drugie właśnie z sieci znalazłem link do tego zdjęcia już z 19 czerwca, a ty zdjęcie dodałeś dopiero dziś, link: vk.com/wall47748887_507?z=photo-41063_305727543%2Fwall47748887_507
I nawet jeśli prawdą jest to, że mieszkasz w Rosji, a to ja się mylę nie musiałeś się zniżać do poziomu ludzi ze wschodu.
No ale jak widać niestety musiałeś zniżyć się do obrażania, aby dostać poklask wśród podobnych tobie.
@morderuk Nie będę Ci udowodniać, że jesteś w błędzie, bo ewidentnie jesteś człowiekiem który wie wszystko lepiej
Siema fraje... a nie nie będę się zniżał do twojego poziomu, nie wstawiaj nie swoich fot, i nie pierdol że się rozeszło po necie bo dokładnie to zdjęcie zostało wrzucone uwaga 18 grudnia 2012, więc nadal twierdzisz, że chodziłeś ze swoją panną po sklepie ?
A no i jeszcze jedno
@blysk88 Póki co mam pięknego i dorodnego syna i nie chcę mieć córek
I nadzieja na lepsze jutro przepadla
W końcu pójście do sklepu z kobietą to nie jest spacer
Spacer jak spacer - gorzej czasem, ze jak do piekla i z powrotem Moze kiedys bedzie mi dane ujzej sklep z babskimi ciuchami posiadajacy w swojej ofercie bar/konsole/tv
Aha, jak się ma babę co się chce każdemu podobać - to współczuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów