chodziłem z moją lalą po sklepach..."chodźmy tu..i tu...i tutaj jeszcze wejdźmy"...no to chuj, wchodzimy, znajduje wolne miejsce i siadam...i dopiero po chwili uświadomiłem sobie, że nie jestem sam:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
same shit, different bitch
1.Michal napisał/a:
Widok popularny w Polsce, ale zdjęcie musi być i tak ruskie
zgadza się, to było w moskwie
Ale piwo dla sklepu, za to, że pomyśleli o biednych samcach alfa
Jak mnie wkurwia jak ktoś tak na swoją kobietę mówi innym, chociaż "lala" to chyba jedno z tych łagodniejszych określeń. W każdym razie to oni tam raczej na matki czekają... z porządną kobitą to i na takich zakupach można spokojnie znaleźć jakiś dobry temat do rozmowy, a i doradzić czasem jak ktoś się zna i wie w czym kobieta gustuje.
Norman napisał/a:
Jak mnie wkurwia jak ktoś tak na swoją kobietę mówi innym, chociaż "lala" to chyba jedno z tych łagodniejszych określeń. W każdym razie to oni tam raczej na matki czekają... z porządną kobitą to i na takich zakupach można spokojnie znaleźć jakiś dobry temat do rozmowy, a i doradzić czasem jak ktoś się zna i wie w czym kobieta gustuje.
prawiczkom marzycielom dziękujemy
I ta wymiana spojrzeń jak mijasz kolesia, który idzie za swoją dziewczyną jak na pogrzeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów