Nawet jak już się utopisz to i tak wypływasz na powierzchnię.
Więc
Jak kurwa można nie umieć pływać??
Idealny przykład dlaczego nie ratujemy tonących nie będąc przeszkolonym. Od razu wciąga ratownika pod wodę. Od strażaków słyszałem że na morzu czy jeziorze jesli prywatnie są obok przypadkiem to trzeba ogłuszyć(kulturalnie uderzyć) bo inaczej i Ciebie wciągnie pod wodę ,a jeśli są na akcji to trzeba zwłoki holować do brzegu.
zamknij pizde jak nie wiesz o czym mowisz smieciu. Przy wodce ze swoja alkoholicka rodzina sobie pogadaj, a nie tu.
A film to jebany fejk, won z tym na kwejka autorze smieciu.
A jak można nie umieć jeździć na koniu albo jeździć na łyżwach? No normalnie ktoś nie potrzebował tego do życia to się nie nauczył
wystarczy nabrać powietrza i już nie utoniesz. trzeba być debilem, żeby się nie utrzymać na wodzie
Czemu jesteś takim ordynarnym prostakiem? Z poziomu twojej wypowiedzi wynika że jednak ty masz alkoholickie doświadczenie w rodzinie. Obrażając innych może złagodzisz swoje kompleksy ale faktów nie zmienisz.
zamknij pizde jak nie wiesz o czym mowisz smieciu. Przy wodce ze swoja alkoholicka rodzina sobie pogadaj, a nie tu.
A film to jebany fejk, won z tym na kwejka autorze smieciu.
Wiesz, że nie wszyscy mają tak jak ty w domu? To nie jest standard. Mam nadzieję, że dzieci też nie gwalcisz jak u ciebie w domu.
Idealny przykład dlaczego nie ratujemy tonących nie będąc przeszkolonym. Od razu wciąga ratownika pod wodę. Od strażaków słyszałem że na morzu czy jeziorze jesli prywatnie są obok przypadkiem to trzeba ogłuszyć(kulturalnie uderzyć) bo inaczej i Ciebie wciągnie pod wodę ,a jeśli są na akcji to trzeba zwłoki holować do brzegu.
ale bzdury
Ciekawe jakby ratował ten ratownik na głębokiej wodzie ?
A jak można nie umieć jeździć na koniu albo jeździć na łyżwach? No normalnie ktoś nie potrzebował tego do życia to się nie nauczył
ale ciało samo pływa na powierzchni wystarczy mieć powietrze w płucach lol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów