📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Fajnie było. Chyba chce jeszcze raz.
Jak kurwa można nie umieć pływać?
szaman1991 napisał/a:
"Kto ani czytać, ani pływać nie potrafi, ten urzędu państwowego nie może piastować".
- Platon
Sztruks napisał/a:
Tez bym się topił bo unikam wody zazwyczaj
Aha topił byś się bo unikasz wody? A nie unikasz wody No byś się topił? Polski trudny język.
Zajebiście ogarnięty ratownik. Sadystyczne wobec wszystkich pierdołowatych pomarańczaków, co to by nawet nie wymyślili, że można nabrać powietrza w płuca i pójść po dnie. Utopiliby się razem z ofiarą.
Słaby ten ratownik. Nikt się nie utopił. Po cichu liczyłem że znowu jakaś dziura w dnie się zrobi i pa pa ale niestety
szaman1991 napisał/a:
A jak można nie umieć jeździć na koniu albo jeździć na łyżwach? No normalnie ktoś nie potrzebował tego do życia to się nie nauczył
Idealny przykład dlaczego nie ratujemy tonących nie będąc przeszkolonym. Od razu wciąga ratownika pod wodę. Od strażaków słyszałem że na morzu czy jeziorze jesli prywatnie są obok przypadkiem to trzeba ogłuszyć(kulturalnie uderzyć) bo inaczej i Ciebie wciągnie pod wodę ,a jeśli są na akcji to trzeba zwłoki holować do brzegu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów