Jackpot
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jackpot
Myślę, że było by tak samo jak by tak wejść na blok na moim osiedlu. Tylko jakieś 20 lat wczesniej
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Prawdziwe jak obietnice Dudy, że im tyle na wpadało i po miesiącu wyciągają.
Trzaskowski powiedział, że na marsz niepodległości pojdzie... więc chyba nikt tyle nie obieca co on.
NataliaW napisał/a:
Trzaskowski powiedział, że na marsz niepodległości pojdzie... więc chyba nikt tyle nie obieca co on.
A kiedy to Niemcy mają przemarsz ?
polakwrocek napisał/a:
A kiedy to Niemcy mają przemarsz ?
Właśnie paradoks polega na tym, że to nawet nie Niemcy bo oni też mają swoje duże problemy wewnętrzne. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że nie bo są bogaci i mają ogromny przemysł i eksport ale ludzie są rozczarowani stanem państwa i tęsknią za największym prosperity lat 80-tych i 90-tych nie licząc DDR ale ten ustrój też ma swoje grono sympatyków za Odrą.
kienzler napisał/a:
Właśnie paradoks polega na tym, że to nawet nie Niemcy bo oni też mają swoje duże problemy wewnętrzne. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że nie bo są bogaci i mają ogromny przemysł i eksport ale ludzie są rozczarowani stanem państwa i tęsknią za największym prosperity lat 80-tych i 90-tych nie licząc DDR ale ten ustrój też ma swoje grono sympatyków za Odrą.
kienzler nie przejmuj się, kolega nie słyszał chyba jeszcze k kalifacie niemieckim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów