Lot
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Mój demot z czasów, kiedy główna na tym portalu (demotywatory) oznaczała, że nie masz życia...
Wszystko fajnie tylko powiedz mi jak ta kamerka jest zamontowana? Nie na kasku, nie na nartach, więc gdzie?
Chyba że to przedskoczek z kamera leci
Chyba że to przedskoczek z kamera leci
do autora: nie dyskutuj z nikim na żaden temat póki nie zmienisz awatara, ogólnie z nim daleko na tym forum nie zaajdziesz
Mocowana jest do kasku, na samym czubku. Oczywiście na specjalnym wysięgniku, żeby pokazać twarz skoczka. Zauważ, że nie widać samej góry kasku, ciągle jest 1-2 cm ucięte.
FatboyFat napisał/a:
@rawsa2
Mocowana jest do kasku, na samym czubku. Oczywiście na specjalnym wysięgniku, żeby pokazać twarz skoczka. Zauważ, że nie widać samej góry kasku, ciągle jest 1-2 cm ucięte.
Na pewno piszesz o tym samym filmiku?
Gdzie tu masz jakiś wysięgnik?
Oczywiście wiadomo że dla celów reklamowych woleli go wyciąć bo przecież szpecił by tylko w tym filmie.
Górę kasku widac w locie i na rozbiegu, gdzie za nim jest tylko niebo. To, o czym mówię jest na rozbiegu i zeskoku, gdzie nie byłoby tak łatwo dokleić tła za głową. Odbicie na kasku tuż przy ucięciu nie odbija światła, widać na nim mocowanie
Dobrze o tym wiem bo na rozbiegu widać także cień po kamerze i wysięgniku. Śmieszy mnie tylko fakt że to wycieli. Po jakiego chuja?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów