no to dzwonie po Andrzeja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak będzie skakał, oby nie zapomniał włączyć dla nas kamery
Niech skacze, ma przecież zapasowy spadochron.
myślę (bo nie kumam co gada) że on wyskoczył z samolotu bo był na jakimś szkoleniu przez co zawisnął na drzewie jego sytuacja jest na tyle nie komfortowa że jest na dość sporej wysokości, więc ma wybór albo czekać na pomoc albo odciąć paski i spaść nie nieuchronnie ku ziemi co może poskutkować ranami kutymi albo złamaniami, a w takiej sytuacji gdy nie oglądał Bear Grylsa znalazł by się w jeszcze większym niebezpieczeństwie gdyż znajduje się w lesie a jak wiadomo są w nim dzikie zwierzęta, ale istnieje też możliwość że uschnie jak szyszka i spadnie
@up pożrą go jeże i sarny
Honda <3
Ja bym się na jego miejscu spuścił- tam do lasu, na dół.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów