Akcja właściwa od 0:35.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobry fachowiec montował rynnę ...takiego wieprza utrzymała bez problemu
Źle to zaplanował miał skoczyć jak na pierwszym ujęciu ryjem w dół
Nie ma chuja we wsi,żeby po tym skoku zginą.
Przy takim biadoleniu,to już z cmentarza martwi zapierdalają najebać jej garści.
Przy takim biadoleniu,to już z cmentarza martwi zapierdalają najebać jej garści.
czy ja dobrze widzę,że chłop spadł z X metrów, połamał się, a ci go stawiają żeby kości mu się poprzemieszczały i uszkodził kręgłosłup do reszty?
Ale cudak jak już fikołka jebnął to łapy miał odwrotnie i nic nie mógł wykombinować nawet jakby się rozmyślił
Już myślałem że nie spadnie. Trzymał chuj w napięciu.
ja jebie... typ skoczył z wysokości 2,5 pietra, nogami w dol. nawet nóg dobrze nie połamał. No chyba ze z niego taki kot ze zdążył obrócić sie głowa w dół. Pinksman pomyśl o kwejku albo jakimś innym chujstwie, tam tez sie dostaje jakiś wirtualny badziew. Ty będziesz zadowolony i nam mniej czasu zmarnujesz
Ojeeejeeej jaki lament robi ta baba. Spadl z 5 metrow, nic sie nie stalo, nawet nie zajebal na glowe a ta drze pizde…
Sam w trakcie sie rozmyslil bo zobaczyl ze jednak za nisko i zrobi z siebie posmiewisko..
Sam w trakcie sie rozmyslil bo zobaczyl ze jednak za nisko i zrobi z siebie posmiewisko..
ququa napisał/a:
dobry fachowiec montował rynnę ...takiego wieprza utrzymała bez problemu
U mnie rynna zapchana jest ziemią, która waży pewnie więcej od tego typa i też się od lat trzyma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów