Za nisko żeby się zabić ale w sam raz żeby się połamać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebaniutki, porwał się na skok z najwyższego, lokalnego wieżowca
Jaki kraj taki skok samobójczy.
I will wear you like a condom.
A tak wyliże się i powtóreczka
A tak wyliże się i powtóreczka
Con4terPro96 napisał/a:
on chyba nie chciał samobójca zaliczyć a tylko jakieś drobne L4 wysępić aby odpocząc od prywaciarza co płaci 10 rupii / h
Raczej 10 rupii dniówki.
Państwo powinno oferować darmowe kursy jak się skutecznie zabić. Bo samobójcy niewyedukowani robią błędy i później społeczeństwo płaci za utrzymanie rośliny do końca jej życia.
Na sznur nie starczyło, to skoczył bez A może tym skokiem na proste nogi chciał sobie rozszerzyć możliwości ruchowe kolan o 90°, tylko że w przód? Brudasowej pseudologiki nie zrozumiesz.
Wlazł na najwyższy budynek w promieniu 14 dni jazdy na ośle.
Con4terPro96 napisał/a:
on chyba nie chciał samobójca zaliczyć a tylko jakieś drobne L4 wysępić aby odpocząc od prywaciarza co płaci 10 rupii / h
Przecież tym gówno kraju nie ma czegoś takiego jak L4, nie ma tam nawet kodeksu pracy.
mi to wygląda na próbę wymuszenia L4 i odszkodowania z pzu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów