📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
— powiedział ktoś kto twierdzi że nie jest kacapem.No i chuj, nawet swojej narodowości się wypierasz?
Siriuz napisał/a:
A jest tu jakiś "chuj" (ort.) który wyzywa polaków od onuc? Mamy tu jedną onucę: ciebie + twoje multikonta.Przecież wiadomo, że każdy chuj który wyzywa Polaków od onuc to sfrustrowany Ukrainiec.
Siriuz napisał/a:
To jest wasza wojna, a ukraińcy nie są winni temu że zostali przez was zaatakowani.To nie jest nasza wojna, sami ją rozpętaliście to teraz brandzlujcie się.
majeńka napisał/a:
— powiedział ktoś kto twierdzi że nie jest kacapem.
A jest tu jakiś "chuj" (ort.) który wyzywa od onuc? Mamy tu jedną onucę: ciebie + twoje multikonta.
To jest wasza wojna, a ukraińcy nie są winni temu że zostali przez was zaatakowani.
Polacy nikogo nie atakowali tempa dzido. Swoim pierdoleniem sprawiasz tylko, że pozostałym normalnym Ukraińcom coraz trudniej się w Polsce żyje, a Ty powinnaś w trymiga lecieć tam na front bronić swojego miru atencjuszko.
Siriuz napisał/a:
Polacy nikogo nie atakowali tempa dzido. Swoim pierdoleniem sprawiasz tylko, że pozostałym normalnym Ukraińcom coraz trudniej się w Polsce żyje, a Ty powinnaś w trymiga lecieć tam na front bronić swojego miru atencjuszko.
Zostaw Majeńkę na miejscu. Mimo że lewackie z niej nasienie i woli lizać cipeczki to mam jednak wrażenie, że lodzika też by dobrze opierdoliła. Wszystkie Majki i Julki jakie poznałem, były mimo to całkiem miłę i znaly się na robocie. Więc lepiej niech tam nie wyjeżdża bo twoi kamraci jej zrobią z dupy jesień średniowiecza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów