— powiedział ktoś kto twierdzi że nie jest kacapem.No i chuj, nawet swojej narodowości się wypierasz?
A jest tu jakiś "chuj" (ort.) który wyzywa polaków od onuc? Mamy tu jedną onucę: ciebie + twoje multikonta.Przecież wiadomo, że każdy chuj który wyzywa Polaków od onuc to sfrustrowany Ukrainiec.
To jest wasza wojna, a ukraińcy nie są winni temu że zostali przez was zaatakowani.To nie jest nasza wojna, sami ją rozpętaliście to teraz brandzlujcie się.
Polacy nikogo nie atakowali tempa dzido. Swoim pierdoleniem sprawiasz tylko, że pozostałym normalnym Ukraińcom coraz trudniej się w Polsce żyje, a Ty powinnaś w trymiga lecieć tam na front bronić swojego miru atencjuszko.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Polacy nikogo nie atakowali tempa dzido. Swoim pierdoleniem sprawiasz tylko, że pozostałym normalnym Ukraińcom coraz trudniej się w Polsce żyje, a Ty powinnaś w trymiga lecieć tam na front bronić swojego miru atencjuszko.
Zostaw Majeńkę na miejscu. Mimo że lewackie z niej nasienie i woli lizać cipeczki to mam jednak wrażenie, że lodzika też by dobrze opierdoliła. Wszystkie Majki i Julki jakie poznałem, były mimo to całkiem miłę i znaly się na robocie. Więc lepiej niech tam nie wyjeżdża bo twoi kamraci jej zrobią z dupy jesień średniowiecza.
Jedyny Siergiej, jakiego znam to Ukrainiec.
Siriuz, naprawdę Cię nie rozumiem...
Czego nie rozumiesz? Jeśli mieszasz w Polsce to może zakumpluj się z Polakami to Ci wytłumaczą niektóre sprawy.