Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kobiety to maja jednak wyobraźnie przestrzenną i poczucie odległości. ewolucja jednak była dla nich okrutna i równouprawnienie tego nie zmieni, musicie drogie Panie uznać wyższość płci męskiej w tym aspekcie,
No i co z tego. Pani co trenuję skok w dal przeskoczyła by Cie dwa razy. Czegoś to dowodzi? Mam nadzieję,że spłynęła na ciebie fala zrozumienia dla Twojego wąskotorowego myślenia.
czego nie rozumiesz w określeniu poczucie odległości i wyobraźnia przestrzenna? to że laska trenuje skok w dal to znając życie przeskakując rzeczkę i tak by zaczęła skok 3 m przed i wpadła by bezpośrednio do, to jest ich wyobraźnia przestrzenna. jeśli laska trenuje skok w dal, to jak mnie może przeskoczyć ? np. przy założeniu że mam 190 cm, jak by trenowała skok wzwyż to ok. tak jak wspominałem wy baby skacząc w dal i tak myślicie o skokach wzwyż wy po prostu nie macie wyobraźni przestrzennej.
No i co z tego. Pani co trenuję skok w dal przeskoczyła by Cie dwa razy. Czegoś to dowodzi? Mam nadzieję,że spłynęła na ciebie fala zrozumienia dla Twojego wąskotorowego myślenia.
czego nie rozumiesz w określeniu poczucie odległości i wyobraźnia przestrzenna? to że laska trenuje skok w dal to znając życie przeskakując rzeczkę i tak by zaczęła skok 3 m przed i wpadła by bezpośrednio do, to jest ich wyobraźnia przestrzenna. jeśli laska trenuje skok w dal, to jak mnie może przeskoczyć ? np. przy założeniu że mam 190 cm, jak by trenowała skok wzwyż to ok. tak jak wspominałem wy baby skacząc w dal i tak myślicie o skokach wzwyż wy po prostu nie macie wyobraźni przestrzennej.
Masz rację wyraziłem się niejasno. A mnie chodziło żeby zwrócić Twoją uwagę ,że taka generalizacja jest bezsensu i niczemu nie służy. Chyba,że poprawiasz sobie humor i szukasz udowadniania niższości kobiet. Nie wiem czy to kompleksy czy coś innego.nie wnikam. Zapewne większość mężczyzn ma lepszą wyobrażnie przestrzenną i poczucie odległości. Ale co z tego.tak szczerze. co z tego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów