📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
niesamow ite to było
Zgrabna dupka w strinach zawsze spoko, a że intelekt ma rozwinięty jak pasek między pośladkami to inna sprawa
Jak te koty z filmików, brakowało tylko przebierania nogami w miejscu
Zgrabna dupka w strinach zawsze spoko, a że intelekt ma rozwinięty jak pasek między pośladkami to inna sprawa
Taki intelekt też może być na plus. Zrobi ci więcej niż niejedna inteligentna. A przecież o to chodzi.
Szarpałbym tą małolatę jak ksiądz ministranta.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Bo jak nie to tylko 2+
Bo jak nie to tylko 2+
wolę takie niż sztywne zaroumiałe z muchami w nosie rozprawiające o mądrościach tego wiata
świnia nosi ubranko, jakiś jebnięty właściciel
smc napisał/a:
Sylwetka chudo tłusta.
Typowa Grażyna.
Nooo przynajmniej jeden ze sprawnymi oczami... reszta ma chyba zalane spermą, banda stulejarzy xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów