📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
taa jak by byl rekin z kumplami to by niezlą przekope koleś dostał xd
znam na: bombę, dechę, główkę, dupę, ale koleś przebił wszystko
Bo to nie był rekin tylko halucynacje... no sami wiecie.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
weź idź z tym w chuj, kurwa na spadających ludzi to mogę patrzeć no ale nie na takie coś...
weź idź z tym w chuj, kurwa na spadających ludzi to mogę patrzeć no ale nie na takie coś...
Hekko jara cię ( a wybacz, nawet nie zaznaczę zwrotu do ciebie z dużej litery ) takie coś, imbecylu jeden? Nie wiem czemu miał służyć twój zjebany komentarz , bo to w ogóle nie jest śmieszne, wręcz chujowe. Szkoda, że nie nagrali jak ciebie stary wypierdolił za kostki z bloku. Śmiałbym się jak pojebany.
zycie na krawedzi dziffko
Rekin na bank, by go pożarł, ale po prostu był tak zaskoczony debilem, ze nim ogarnął to tamten wrócił na łódź.
Ja jestem w stanie niedźwiedzia z liścia w pysk pierdolnąć...tylko co dalej ???
Ja jestem w stanie niedźwiedzia z liścia w pysk pierdolnąć...tylko co dalej ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów