Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Macie jakieś sposoby na podwyższony kortyzol z rana i kurewskie samopoczucie z nim związane? Deprecha w sumie pokonana, tylko nieuzasadnione lęki i nerwica poranna zostały (bo w robocie w sumie przyjemnie) + bezsnność w nocy. Niby kawa podwyższa kortyzol, a ja chleje z 7 dziennie... Jakiś dobry psychotrop na sen by się przydał, np. Diazepam...
Szkoda takiej dupci
Takiej, czyli jakiej? Przecież chuja widać ją z ryja...
Jeszcze kila poranków i kurwicy towarzyszącej podczas wstawania do kołchozu i skończę tak samo...
Macie jakieś sposoby na podwyższony kortyzol z rana i kurewskie samopoczucie z nim związane? Deprecha w sumie pokonana, tylko nieuzasadnione lęki i nerwica poranna zostały (bo w robocie w sumie przyjemnie) + bezsnność w nocy. Niby kawa podwyższa kortyzol, a ja chleje z 7 dziennie... Jakiś dobry psychotrop na sen by się przydał, np. Diazepam...
Wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Nie zapomnij o nagraniu!
Jeszcze kila poranków i kurwicy towarzyszącej podczas wstawania do kołchozu i skończę tak samo...
Pierdol rzeczy na które nie masz wpływu. Wpływ masz jedynie na to dzisiaj. Na zjebanego przełożonego nie masz wpływu ale masz na to żeby to olać i robić co masz. Jesli tego nie lubisz to rób minimum. A potem w domu jakąś gruba loszka na warsztat.
W każdym przypadku niezbędni są ludzie, ale tacy fizyczni. Na studiach i na siłce masz to zapewnione.
Po roku zmieniasz pracę i jesteś innym człowiekiem. Poprawia się wygląd, percepcja, samoocena, pojawiają się koleżanki 8/10, masz fajny związek. Zarabiasz dobre pieniądze, wydajesz kasę na rzeczy, o których nawet byś nie marzył. Zakładasz rodzinę, jesteś szczęśliwy.
Po kilkunastu latach nieustających sukcesów zaczynasz być zblazowany, szukasz odskoczni w degustacji szlachetnych trunków godnych królewskich stołów. Nigdy nie było Cię stać, a teraz możesz sobie pozwolić na wszystko. Pijesz coraz częściej, aż zostajesz alkoholikiem.. Wkurwia Cię sama myśl, że jedziesz do kołchozu, nawet jeśli jesteś jego właścicielem. Robisz podsumowanie życia i dochodzisz do wniosku, że jesteś w punkcie wyjścia...
ALE SPĘDZIŁEŚ ZAJEBISTE KILKANAŚCIE LAT ŻYCIA!
I dlatego było warto. Zajebiste przygoda życia
Plusem też jest duza kasa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów