📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten film musie miec 500 piw minimum!!
Za takie ucinanie filmów w najciekawszym m momencie należało by przyjebać debilowi kamerzyście .
Jestem ekspertem: to king-brus-li karate miszcz styl pijawki
Argeusz napisał/a:
Połamało mu kark czy to tylko złudzenie?
Gnojek jest młody to i elastyczny pewnie nic mu nie jebło ale bolało na pewno
i po wakacjach
Zaorał beton pięknie
na moje oko był to jego ostatni skok
Zawsze mnie coś łapie jak widzę takie filmy , młody chłopak zostaje kaleką na własne życzenie
pewnie kumple go namówili e ziom nie skoczysz to niech koledzy go tera karmią i podcierają jak serio się połamał kolejny kwiat do hodowania nie ma chyba nic gorszego niż leżenie na plecach nie mogąc ruszyć nawet palcem i myśleć kurwa po chuj mi to było serio nie wyobrażam sobie jak muszą się czuć Ci sparaliżowani jak mogą tylko myśleć i po co hodować takie kwiaty mi powiedzcie?
Już chuj z rodziną, że się opiekuje ale resztę życia leżeć i rozkminiać do sufitu...
Już chuj z rodziną, że się opiekuje ale resztę życia leżeć i rozkminiać do sufitu...
@upy
Pierdolicie, nie takie akcje sie odpierdalało za dzieciaka i mogę się założyć że spora część z was była blisko by tu trafić
Pierdolicie, nie takie akcje sie odpierdalało za dzieciaka i mogę się założyć że spora część z was była blisko by tu trafić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów