📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
nawet przez moment się nie zawahał od razu wiedział gdzie kamerować
@triball
A trójskok, to wzwyż jest, nie w dal?
Z takim kadrowaniem to w dobie poprawności politycznej trzeba uważać, bo można robotę stracić.
Ten filmik przypomniał mi jak pracowałem kilka lat temu dla takiej telewizji TMT. Był tam taki operator, straszny erotoman. I TMT co roku wysyłała latem ekipę do Sopotu by tam przeprowadzała uliczne wywiady z turystami, zwykle na sopockim molo. Często wyglądało to tak, że reporter zaczepia przechodnia i zadaje mu pytanie, ten zaczyna odpowiadać, ale kamera zamiast trzymać ujęcie na twarz zaczyna nagle podążac za jakimś zgrabnym tyłeczkiem przechodzącej wczasowiczki. Jak nie pomagało głośne chrząknięcie to trzeba było gościa kopnąć w kostkę...
A trójskok, to wzwyż jest, nie w dal?
Z takim kadrowaniem to w dobie poprawności politycznej trzeba uważać, bo można robotę stracić.
Ten filmik przypomniał mi jak pracowałem kilka lat temu dla takiej telewizji TMT. Był tam taki operator, straszny erotoman. I TMT co roku wysyłała latem ekipę do Sopotu by tam przeprowadzała uliczne wywiady z turystami, zwykle na sopockim molo. Często wyglądało to tak, że reporter zaczepia przechodnia i zadaje mu pytanie, ten zaczyna odpowiadać, ale kamera zamiast trzymać ujęcie na twarz zaczyna nagle podążac za jakimś zgrabnym tyłeczkiem przechodzącej wczasowiczki. Jak nie pomagało głośne chrząknięcie to trzeba było gościa kopnąć w kostkę...
Z chujem i z prądem żartów nie ma!
ska napisał/a:
nie no tyłeczek daje rade
Gdybyś chciał wsadzić w ten tyłeczek swoją parówkę to ten tyłeczek (dziadek do orzechów) zrobiłby Ci z niej miazgę
Zastanawialiście się, o ile bardziej ciekawsze były by te zawody, gdyby one skakały bez ubrań?
Za profesję przy kamerze piwo.
Za profesję przy kamerze piwo.
@up Nie raz mi to chodziło o głowie.
Gdybyś chciał wsadzić w ten tyłeczek swoją parówkę to ten tyłeczek (dziadek do orzechów) zrobiłby Ci z niej miazgę
Mam nadzieje!
Hehe kamerzysta równy chłop.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów