Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież się kurwa nie utopił. Do końca filmiku widać go na powierzchni. Nie wiadomo co było dalej.
Ale z tym prądem wstecznym nie wygra
Mogli być głupsi tylko gdyby skoczył przed turbinę, ale i to niezłe
Przecież widać że płynie do samego końca na filmie go widać...
Pod tamę, a tam jest jeszcze gorzej, bo woda ciągnie do dna
Tysiące godzin relacji i reportarzy z ostniej powodzi a ludzie dalej nie potrafią odróżnić tamy od zapory. Tama to konstrukcja hydroinżynieryjna mająca za zadanie umocnienie brzegu rzeki i regulację jej biegu. To co widzimy powyżej i co pękało we wrześniu to zapory.
Z cyklu Sadol uczy, Sadol bawi:
* Przykład tamy w postaci ostróg:
* A tu zapora wodna:
No i czym to się Panie mądry kurwa różni? Przeżył?
Tysiące godzin relacji i reportarzy z ostniej powodzi a ludzie dalej nie potrafią odróżnić tamy od zapory. Tama to konstrukcja hydroinżynieryjna mająca za zadanie umocnienie brzegu rzeki i regulację jej biegu. To co widzimy powyżej i co pękało we wrześniu to zapory.
Z cyklu Sadol uczy, Sadol bawi:
* Przykład tamy w postaci ostróg:
* A tu zapora wodna:
to był skok z wodospadu 😂
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów