📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślę ze wysokie noty za skok mu się należą
Niewiem ktore to luź a ktore to smieci. A nie czekaj ... 😅
[ Dodano: 2024-11-12, 08:40 ]
Ludź*
[ Dodano: 2024-11-12, 08:40 ]
Ludź*
Pewnie jadł przed pływaniem. Pamiętajcie dzieci żeby po posiłku odczekać godzinę przed pływaniem.
Jebany kamień zamiast mózgu miał to i na dno szybko poszedł.
Trochę ryzykowne skakać do wody pełnej połamanego drewna,wszelakich śmieci.
Wysokość,siłę nurtu i wątpliwej jakości stan chemiczny wody też warto uwzględnić.
Wysokość,siłę nurtu i wątpliwej jakości stan chemiczny wody też warto uwzględnić.
Tysiące godzin relacji i reportarzy z ostniej powodzi a ludzie dalej nie potrafią odróżnić tamy od zapory. Tama to konstrukcja hydroinżynieryjna mająca za zadanie umocnienie brzegu rzeki i regulację jej biegu. To co widzimy powyżej i co pękało we wrześniu to zapory.
Z cyklu Sadol uczy, Sadol bawi:
* Przykład tamy w postaci ostróg:
* A tu zapora wodna:
Z cyklu Sadol uczy, Sadol bawi:
* Przykład tamy w postaci ostróg:
* A tu zapora wodna:
Nie wiem czy tak miało być ale wyszło świetnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów