📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka muza taki skok
Te zjadacze kotów, czy to amatorskie kapele (nienawidzę tego słowa) czy profesjonalne brudasy, zawsze myślą, że ich muzyka jest tak zajebista, że porywa tłum, bo na widowni śmierdziele z długimi włosami i dupy z zarośniętymi nogami skaczą w pogo i robią z siebie idiotów. A potem hop w tłum i zonk
Prawda jest taka, że ta (tfu!) muzyka jest na jedno kopyto, opiera się na napierdalaniu w perkusję, brząkaniu na basie i krzykach do mikrofonu o tym, że szatan jest spoko (wiem, że tu akurat jest jakiś punk czy coś w tym stylu, ale dla mnie to jedno i to samo gówno). Patusy-brudasy się przy tym bawią, bo są najebani tanimi winami ("jestem taki fajny bo piję tanie wino") i tak naprawdę nie wiedzą w ogóle na jakim koncercie aktualnie są. A notabene raz byłem na takim koncercie i wyszedłem po 5 minutach, bo tak śmierdziało potem, że myślałem, że rzygnę (uprzedzam- ja byłem umyty i nie chuchałem sobie pod nos).
Jebać tę całą brudo-kulturę, mówiącą jacy to gnębieni, a jak ktokolwiek ubierze się w innym kolorze niż czarny i puści inną muzykę niż dźwięki zarzynanego poloneza, to hejtują tymi swoimi ironicznymi, władcopierścieniowymi tekstami.
OK, możecie się teraz na mnie wyżyć
Prawda jest taka, że ta (tfu!) muzyka jest na jedno kopyto, opiera się na napierdalaniu w perkusję, brząkaniu na basie i krzykach do mikrofonu o tym, że szatan jest spoko (wiem, że tu akurat jest jakiś punk czy coś w tym stylu, ale dla mnie to jedno i to samo gówno). Patusy-brudasy się przy tym bawią, bo są najebani tanimi winami ("jestem taki fajny bo piję tanie wino") i tak naprawdę nie wiedzą w ogóle na jakim koncercie aktualnie są. A notabene raz byłem na takim koncercie i wyszedłem po 5 minutach, bo tak śmierdziało potem, że myślałem, że rzygnę (uprzedzam- ja byłem umyty i nie chuchałem sobie pod nos).
Jebać tę całą brudo-kulturę, mówiącą jacy to gnębieni, a jak ktokolwiek ubierze się w innym kolorze niż czarny i puści inną muzykę niż dźwięki zarzynanego poloneza, to hejtują tymi swoimi ironicznymi, władcopierścieniowymi tekstami.
pawcio9014 napisał/a:
Pochwal nam się, jakiej Ty muzyki słuchasz, może też pójdziemy na jakiś koncert
Huherko napisał/a:
Pochwal nam się, jakiej Ty muzyki słuchasz, może też pójdziemy na jakiś koncert
Jak mi się spodoba jakaś piosenka rockowa to jej słucham, jak jakiś pop to go słucham, jak rap to słucham rapu, itp.
Nie mam tak jak większość metalozjebów, że MUSZĘ słuchać System of a Down czy Mettalici, a przynajmniej tak wszystkim mówić, a jak wracam do domu to puszczam Bajora żeby nikt się nie dowiedział
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów