skok był nie fart gdyż ten depil skierował nas na linie wysokiego napięcia zawiśliśmy na drutach ponad 30 metrów nad ziemią powodując zwarcie i tym samym odcięcie od dostawy prądu całego miasta Grzankowo koło Słupska
Taka tam przygoda
Może ktoś pamięta tą sytuację z TV
W 2003' zdecydowałem się na skok z spadochronem, pierwsz skok to oczywiście z tym co cię rucha od tylca
skok był nie fart gdyż ten depil skierował nas na linie wysokiego napięcia zawiśliśmy na drutach ponad 30 metrów nad ziemią powodując zwarcie i tym samym odcięcie od dostawy prądu całego miasta Grzankowo koło Słupska
Taka tam przygoda
Jeden depil a drugi to analny fabeta debil. Nie mogło się skończyć inaczej.
W 2003' zdecydowałem się na skok z spadochronem, pierwsz skok to oczywiście z tym co cię rucha od tylca
Taka tam przygoda
To byłem ja, przepraszam.
Co można było zjebać, zostało zjebane a co spierdolić, zostało spierdolone.
Zgodziłbym się jakby spadł na kable i pierdolnął go pociąg. Niestety, tutaj najwyżej można szybciej powietrze nosem wypuścić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów