📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tego typu filmach zawsze mnie zastanawiało jak oni kręcą tego typu dokumenty że owad sobie idzie a kamera za nim
Ten Skolopendra oszukiwał bo nie pozwolił tarantuli zadać hita. I Tarantula została pokonana przez Perfect K.O.
Ten Skolopendra oszukiwał bo nie pozwolił tarantuli zadać hita. I Tarantula została pokonana przez Perfect K.O.
Po pokazaniu filmiku specowi od pająków stwierdzam ze to nie tarantula tylko ptasznik, i powiedział tez ze nalezy ci sie chłosta za tą wg bulwersujaca pomyłke
Cóż, ja tylko przetłumaczyłam anglojęzyczny tytuł. Lektor nazywa tego pająka tarantulą - ja się nie znam, ale ufam, że twórcy filmu tak.
Podstawili ptasznika po prostu, żeby się skolopendra nie zesrała ze strachu na widok tarantuli (bo oglądalność by spadła)
.... Czy ja jestem na sadisticku cyz na national geografic ?? bo chyba zaczyna mi sie coś tu pierdolić..
Ptasznik to "Ptasznik Kędzierzawy", Brachypelma albopilosum. Największa pizda wśród pająków, nie dziwcie się, czemu padł.
grauper napisał/a:
.... Czy ja jestem na sadisticku cyz na national geografic ?? bo chyba zaczyna mi sie coś tu pierdolić..
jak zwykle pisownia.
PinkRose napisał/a:
W tego typu filmach zawsze mnie zastanawiało jak oni kręcą tego typu dokumenty że owad sobie idzie a kamera za nim
bo to aktorzy.
marcin_ napisał/a:
Ptasznik to "Ptasznik Kędzierzawy", Brachypelma albopilosum. Największa pizda wśród pająków, nie dziwcie się, czemu padł.
czy ja Ci kurwa obrażam zwierzątko ??!!
wexors, mam "kędziorka" i wiem, jakie usposobienie to ma
Aczkolwiek rozbroiłeś mnie tym tekstem
Aczkolwiek rozbroiłeś mnie tym tekstem
Skolki są słodziutkie! Jakbym tylko nie był wrażliwy na jad...
marcin_ napisał/a:
Taa Cina jak zawsze ma racje xD
Też mam kędziorka i naprawdę pizda z niego ;P
Moja genia by pojadła to robactwo ;] Właśnie dla niej nowe terra teraz szykuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów